WIMBLEDON

Τσιτσιπάς: Πρόστιμο 3000 δολαρίων για οδηγίες από τον πατέρα του την ώρα του αγώνα

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς απογοητευμένος στο τουρνουά του Roland Garros
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς απογοητευμένος στο τουρνουά του Roland Garros © 2021 MICHEL EULER / AP IMAGES

Για μία ακόμα φορά ο Στέφανος Τσιτσιπάς καλείται να πληρώσει πρόστιμο ύψους 3.000 δολαρίων λόγω οδηγιών που του έδινε ο πατέρας του κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Τιάφο για το Wimbledon.

Μπορεί να αγωνίστηκε μόλις σε έναν αγώνα του Wimbledon, ωστόσο ο Στέφανος Τσιτσιπάς βρίσκεται στη λίστα όσων καλούνται να πληρώσουν πρόστιμο.

Αιτία για άλλη μία φορά οι οδηγίες που λάμβανε κατά τη διάρκεια του αγώνα του Φράνσις Τιάφο από τον πατέρα του. Όπως είναι γνωστό το coaching απαγορεύεται και έτσι θα πληρώσει 3.000 δολάρια.

Ανάλογα πρόστιμα έχει δεχτεί ο Στέφανος Τσιτσιπάς σε αρκετά τουρνουά, ενώ του έχουν γίνει και ανάλογες παρατηρήσεις.

Από εκεί και πέρα στη λίστα με όσους δέχτηκαν πρόστιμο την πρώτη εβδομάδα βρίσκεται ο Νικ Κύργιος (3000+2.500 δολάρια) για τον τρόπο που μίλησε, ο Νταν Έβανς (2.500 δολάρια για υβριστική συμπεριφορά), Κορεντέν Μουτέ (2.500 για αντιαθλητική συμπεριφορά) και Ράντου Άλμποτ (2.500 για σπάσιμο ρακέτας).

Στις γυναίκες βρέθηκαν μόνο δύο ονόματα. Μόνο που το ένα από τα δύο καλείται να πληρώσει περισσότερα από τον καθένα μέχρι τώρα. Συγκεκριμένα, η Κριστίνα Μλαντένοβιτς θα πληρώσει 7.500 δολάρια γιατί μέλος της ομάδας της είχε επεισόδιο με προσωπικό της διοργάνωσης.

Τέλος, η Αναστάσια Παβλιουτσένκοβα τιμωρήθηκε με 3.000 για αντιαθλητική συμπεριφορά.

TAGS WIMBLEDON ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ