ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ

Τσιτσιπάς: "Πολύ απαιτητικός αντίπαλος ο Περ, χαρούμενος που μοιράστηκα τη νίκη μου με τον κόσμο"

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στην αναμέτρηση με τον Περ στο Australian Open
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στην αναμέτρηση με τον Περ στο Australian Open PHOTO CREDITS: ASSOCIATED PRESS

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς σε δηλώσεις του στο court αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης, τόνισε ότι ο Μπένουα Περ ήταν πολύ απαιτητικός αντίπαλος για να τον κερδίσει, ενώ εξέφρασε τη χαρά του που μοιράστηκε τη νίκη με τους φιλάθλους που βρέθηκαν στις κερκίδες.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ήταν ο μεγάλος νικητής στην αναμέτρηση με τον Μπένουα Περ, καθώς επικράτησε με 3-1 σετ και προκρίθηκε στον τέταρτο γύρο του Australian Open. Ο Έλληνας πρωταθλητής και νο4 της παγκόσμιας κατάταξης ήταν χαρούμενος για τη μεγάλη νίκη που πέτυχε, κάτι που φάνηκε και στις δηλώσεις του στο court.

Ο Έλληνας τενίστας δήλωσε μεταξύ άλλων ότι ο Περ (Νο 56 της παγκόσμιας κατάταξης) ήταν ένας πολύ απαιτητικός αντίπαλος και ότι ήταν χαρούμενος που μοιράστηκε τη νίκη του με τους φιλάθλους που βρέθηκαν εκεί για να παρακολουθήσουν από κοντά την αναμέτρηση, ενώ κόντρα στον Φριτζ, τον επόμενό του αντίπαλο, πρέπει να βγάλει τον καλύτερό του εαυτό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Στέφανος Τσιτσιπάς: Για το ματς: "Είμαι χαρούμενος που κέρδισα. Ο Μπενουά είναι ένας από τους πιο απαιτητικούς αντιπάλους με πολύ ταλέντο. Έδειξα στο κοινό τι μπορώ να κάνω. Σημαντική η νίκη, έπαιξα καλά και είμαι πολύ χαρούμενος που την πέτυχα και την μοιράστηκα με τον κόσμο".

Για τον Φριτζ: "Με τον Τέιλορ μοιραζόμαστε τα courts από μικρή ηλικία. Είναι ένας αντίπαλος που βελτιώνεται συνεχώς και πρέπει να βγάλω το καλύτερο μου παιχνίδι και τον καλύτερο μου εαυτό για να τον κερδίσω".

TAGS ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ AUSTRALIAN OPEN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ