ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ

Τσιτσιπάς: "Όταν με βλέπω να παίζω έτσι, είμαι καλά, σέβομαι τον Κύργιο"

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο Wimbledon
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο Wimbledon © 2022 ALASTAIR GRANT / AP IMAGES

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά την πρόκρισή του στους "16" του Wimbledom πραγματοποιώντας μία πειστική εμφάνιση κόντρα στον Τόμπσον, δήλωσε πως είναι ικανοποιημένος με τον εαυτό του, ενώ επισήμανε πόσο υποστηρικτικός είναι ο κόσμος.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς (Νο5) πραγματοποιώντας πειστική εμφάνιση επικράτησε 3-0 σετ του Τόμπσον και προκρίθηκε στον τρίτο γύρο του Wimbledon όπου θα αντιμετωπίσει για πέμπτη φορά στην καριέρα του τον Νικ Κύργιο.

Ο Νο5 στον κόσμο στις δηλώσεις του μετά το φινάλε του αγώνα τόνισε πως φέτος νιώθει πιο άνετα και καλά με το εαυτό του, πως είναι ικανοποιημένος με τις εμφανίσεις του, ενώ δεν ξέχασε να αναφέρει ότι η στήριξη του κοινού παίζει καθοριστικό ρόλο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τσιτσιπά:

"Ήταν ένα πολύ καλό ματς σήμερα και είμαι πολύ χαρούμενος. Ο κόσμος μπήκε στην εξίσωση, ο κόσμος με βοήθησε πολύ και με "έσπρωξε" να κάνω μια καλή εμφάνιση και να πάω στον 3ο γύρο.

Ήταν μία πρόκληση για μένα το Wimbledon. Φέτος είναι μία εντελώς διαφορετική ιστορία συγκριτικά με πέρυσι. Η κίνησή μου είναι καλύτερη φέτος και νιώθω πιο άνετα. Είμαι καλά με τον εαυτό μου όταν με βλέπω να παίζω έτσι. Όταν δουλεύουν όλα σωστά είμαι χαρούμενος".

Για τον Κύργιο δήλωσε: "Δεν υπάρχει κάποιος να μην ξέρει τον Νικ. Έχουμε ξαναπαίξει, έχουμε δώσει μεγάλες μάχες και τον σέβομαι. Όταν θέλει παλεύει, είναι ταλαντούχος τενίστας".

TAGS ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ WIMBLEDON ATP ΝΙΚ ΚΥΡΓΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ