ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ

Τσιτσιπάς: Ο Τζόκοβιτς αποσύρθηκε από το Indian Wells και άνοιξε τον δρόμο στον Έλληνα τενίστα

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς στον ημιτελικό του US Open
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς στον ημιτελικό του US Open 2021 SETH WENIG/AP PHOTO

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς απέσυρε τη συμμετοχή του από το 1000άρι τουρνουά της Καλιφόρνια και έτσι ο Στέφανος Τσιτσιπάς πλασαρίστηκε στο νο2 του ταμπλό πίσω από τον Ντανίλ Μεντβέντεβ.

Η αποχώρηση του Νόβακ Τζόκοβιτς από το Indian Wells μείωσε αυτομάτως τον ανταγωνισμό για τον Στέφανο Τσιτσιπά, ο οποίος θα έχει ευνοϊκότερα σταυρώματα στο δρόμο για τη διάκριση.

Ο νο1 τενίστας του κόσμου ανακοίνωσε ότι δεν θα πάρει μέρος στο 1000άρι τουρνουά της Καλιφόρνια, που πρόκειται να διεξαχθεί από τις 4 ως τις 17 Οκτωβρίου, και δεν θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει το έκτο τρόπαιό του, όντας μέχρι σήμερα ο πολυνίκης.

"Λυπάμαι που δεν θα δω τους οπαδούς μου στο Indian Wells και δεν θα παίξω στην έρημο, στο αγαπημένος μέρος να πηγαίνω. Εύχομαι να σας δω του χρόνου", έγραψε χαρακτηριστικά σε instastory ο Σέρβος, ανανεώνοντας το ραντεβού του με το αμερικανικό κοινό για το 2022.

Τσιτσιπάς: Ο Τζόκοβιτς αποσύρθηκε από το Indian Wells και άνοιξε τον δρόμο στον Έλληνα τενίστα

Ύστερα από την εξέλιξη αυτή, ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα υπολείπεται πλέον μόνο του Ντανίλ Μεντβέντεβ σ' ένα τουρνουά που θα συμμετάσχουν οι περισσότεροι από τους κορυφαίους τενίστες του κόσμου (Ζβέρεβ, Ρούμπλεβ, Μπερετίνι, Ρουντ, Αλιασίμ, Σβάρτσμαν κλπ).

TAGS ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ ΝΟΒΑΚ ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ ATP INDIAN WELLS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ