ROLAND GARROS

Τσιτσιπάς: Ο Σβάρτσμαν αντίπαλός του στον τρίτο γύρο του Roland Garros

Diego Schwartzman, of Argentina, returns a shot to Casper Ruud, of Norway, at the BNP Paribas Open tennis tournament Friday, March 10, 2023, in Indian Wells, Calif. (AP Photo/Mark J. Terrill)
Diego Schwartzman, of Argentina, returns a shot to Casper Ruud, of Norway, at the BNP Paribas Open tennis tournament Friday, March 10, 2023, in Indian Wells, Calif. (AP Photo/Mark J. Terrill) AP

Ο Ντιέγκο Σβάρτσμαν επικράτησε 3-0 σετ του Νούνο Μπόρζες και θα είναι ο αντίπαλος του Στέφανου Τσιτσιπά στον τρίτο γύρο του Roland Garros.

Τον αντίπαλό του στον τρίτο γύρο του Roland Garros έμαθε ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Το Νο5 της Παγκόσμιας κατάταξης θα αντιμετωπίσει τον Ντιέγκο Σβάρτσμαν ο οποίος με τη σειρά του επικράτησε 3-0 του Νούνο Μπόρζες.

Με εξαίρεση το πρώτο σετ ο Αργεντινός επιβλήθηκε απόλυτα ελεγχόμενα του αντιπάλου του και έφτασε εύκολα στην πρόκριση. Στα 30 του χρόνια ο Σβάρτσμαν βρίσκεται στο Νο 95 της Παγκόσμιας κατάταξης και έχει κατακτήσει τέσσερις τίτλους στην καριέρα του.

Τσιτσιπάς και Σβάρτσμαν έχουν τεθεί αντιμέτωποι άλλες έξι φορές αν υπολογίσουμε όλες τις διοργανώσεις της ATP με τον 24χρονο Έλληνα τενίστα να μετρά τέσσερις νίκες.

Μάλιστα, ο Στεφ έχει επικρατήσει στα τελευταία τρία ματς ανάμεσα στους δύο τενίστες, ενώ ήταν ο νικητής και στις δύο αναμετρήσεις του που έχουν γίνει στο χώμα.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Τσιτσιπάς στον πρώτο γύρο επικράτησε 3-1 του Γίρι Βέσελι και στο δεύτερο 3-0 του Μπαένα. Την ίδια ώρα ο Σβάρτσμαν πέρασε δύσκολα στα πέντε σετ το εμπόδιο του Ζαπάτα Μιράλες, ενώ τώρα επιβλήθηκε εύκολα του Μπόρζες.

TAGS ROLAND GARROS ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ