ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ

ATP Cup: Τσιτσιπάς και Ναδάλ αντιμέτωποι στη Μελβούρνη 

Οι Ναδάλ και Τσιτσιπάς
Οι Ναδάλ και Τσιτσιπάς AP

Η κλήρωση του ATP Cup, το οποίο θα ξεκινήσει σε μια εβδομάδα στη Μελβούρνη και θα αποτελέσει τον προάγγελο του Australian Open (8/2), έφερε την Ελλάδα κόντρα σε Ισπανία και Αυστραλία και τον Τσιτσιπά κόντρα σε Ναδάλ, Ντε Μινόρ.

Η ελληνική ομάδα κληρώθηκε στο Group B της διοργάνωσης, μαζί με την Ισπανία του Ράφαελ Ναδάλ και την οικοδέσποινα Αυστραλία.

Έτσι, θεωρείται δεδομένο ότι θα δούμε μια αναμέτρηση ανάμεσα στον Ράφαελ Ναδάλ και τον Στέφανο Τσιτσιπά ενώ το ίδιο θα συμβεί και με το Νο1 των Αυστραλών, Άλεξ ντε Μινόρ ενώ ο Μιχάλης Περβολαράκης θα παίξει με Μπαουτίστα Αγκουτ και Τζον Μίλμαν.

Η κάτοχος του τίτλου Σερβια δεν θα έχει εύκολο έργο καθώς μαζί της στο Group A, κληρώθηκαν Γερμανία και Καναδάς. Ο Νόλε που κάνει ζευγάρι με τον Ντουσαν Λάγιοβιτς, θα αντιμετωπίσει δύο από τα ανερχόμενα αστέρια του ATP Tour, τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ και τον Ντένις Σαποβάλοφ, No7 και Νο12 αντίστοιχα στην παγκόσμια κατάταξη.

Στο Group C υπάρχουν οι Αυστρία (Τιμ, Νόβακ), Ιταλία (Μπερετίνι, Φονίνι) και Γαλλία (Μονφίς, Περ) και στο Group D η Ρωσία (Μεντβέντεφ, Ρούμπλεφ) θα αντιμετωπίσει την Αργεντινή (Σβάρτσμαν, Πέγια) και Ιαπωνία (Νισικόρι, Νισιόκα).

Πηγή: Tennis24

TAGS ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ ΝΑΔΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ