ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ

Τσιτσιπάς στον ANT1: "Μπορώ να φτάσω φέτος σε ένα Grand Slam και στο Νο1 της ATP"

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στην προπόνηση του στο ΟΑΚΑ | 2 Φεβρουαρίου 2023
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στην προπόνηση του στο ΟΑΚΑ | 2 Φεβρουαρίου 2023 IN TIME SPORTS

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μεταξύ άλλων στις δηλώσεις του στον ANT1 υποστήριξε πως πιστεύει πως έφτασε η χρονιά για τον πρώτο Grand Slam της καριέρας του και το Νο1 στην κατάταξη της ATP.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μεταξύ άλλων στις δηλώσεις του στον ANT1 και το Νίκο Χατζηνικολάου το βράδυ της Πέμπτης (2/2) υποστήριξε πως πιστεύει πως έφτασε η χρονιά για να κατακτήσει το πρώτο του Grand Slam και παράλληλα να φτάσει στο Νο1 στην κατάταξη της ATP.

Για τους αγώνες που είναι κρίσιμοι για την επιστροφή στην πρώτη κατηγορία:

"Σωστά έχει περάσει αρκετός χρόνος από κάτι παρόμοιο και για εμάς έχει μεγάλη αξία. Αυτή τη φορά κόντρα στον Ισημερινό και η ομάδα μας βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση".

Για το πόσο δυνατή είναι η ομάδα του Ισημερινού:

"Ο Ισημερινός δεν έχει τους δύο καλύτερους παίκτες του στη βαθμολογία της ATP, επιλέξανε να μην έρθουν. Είναι μια ευκαιρία για εμάς να περάσουμε στην πρώτη κατηγορία".

Για τον τελικό με τον Τζόκοβιτς στο Australian Open και αν θα άλλαζαν όλα αν είχε πάρει ένα σετ:

"Σίγουρα μπορεί να αλλάξει ψυχολογικά ένας αγώνας έτσι και πάρεις ένα σετ. Ιδίως όταν είναι ενάντια στον καλύτερο παίκτη όλων των εποχών. Δεν έγινε αυτό που ήθελα. Μπορεί να άλλαζε αν πήγαινε 1-1 στα σετ. Δεν το σκέφτομαι, πήρα το μάθημα μου από τον τελικό και στόχος είναι να συνεχίσω να ονειρεύομαι".

Για το πότε θα έρθει το πρώτο Grand Slam:

"Εύχομαι φέτος, πιστεύω ότι μπορώ και έχω βελτιωθεί πάρα πολύ σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια στο παιχνίδι μου. Έχω μεγάλη αυτοπεποίθηση πως θα γίνουν μεγάλα πράγματα φέτος" .

Για το αν θα έρθει και το νούμερο 1 στην παγκόσμια κατάταξη:

"Έχω πολλούς πόντους να υπερασπιστώ φέτος και μικρά κενά μέσα στη χρονιά στα οποία δεν πήρα πολλούς πόντους τα οποία μπορώ να αξιοποίησω και να προσθέσω πόντους".

TAGS ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ