ATP

Τσιτσιπάς: Μπαίνει στη μάχη του Vienna Open κόντρα στον Ντιμιτρόφ

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς Ⓒ 2021 MARK J. TERRILL/ ASSOCIATED PRESS

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ρίχνεται στη μάχη του Vienna Open (26/10, όχι πριν τις 16.30) και αντιμετωπίζει στον πρώτο γύρο τον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ξεκινάει την Τρίτη (26/10, το νωρίτερο στις 16:30) την προσπάθειά του στο Vienna Open και αντιμετωπίζει στον πρώτο γύρο τον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ (COSMOTE Sport 6 και Live SPORT24).

Ο 23χρονος Έλληνας μετά τον αποκλεισμό του στα προημιτελικά του Indian Wells από τον Μπασιλασβίλι θέλει να επιστρέψει στις νίκες. Μάλιστα, αν τα καταφέρει το Νο3 της παγκόσμιας κατάταξης θα φτάσει τις 55 επικρατήσεις μέσα στη σεζόν κάτι που αποτελεί νέο ατομικό ρεκόρ του.

Στην αντίπερα όχθη ο Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ έδειξε ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση θυμίζοντας τον παίκτη που βρίσκονταν στο Top-10. Πλέον, ο 30χρονος Βούλγαρος είναι στο Νο22 της Παγκόσμιας κατάταξης και θέλει να ανέβει όσο πιο ψηλά γίνεται μέχρι το τέλος της σεζόν.

Αυτή θα είναι η τρίτη συνάντηση του Τσιτσιπά με τον Ντιμιτρόφ, με τον Έλληνα πρωταθλητή να κερδίζει την πρώτη, πέρσι στον 4ο γύρο του Roland Garros με 3-0 σετ, αλλά τον Dimitrov να παίρνει τη ρεβάνς στο ίδιο γήπεδο, για τον 2ο γύρο της Βιέννης πέρσι τέτοια εποχή, όταν επικράτησε με 6-7 (5), 6-4, 6-3.

TAGS ATP ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ