AUSTRALIAN OPEN

Τσιτσιπάς: Με Ναδάλ ή Μπερετίνι αν αποκλείσει τον Μεντβέντεβ

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς σε αναμέτρησή του με τον Ράφα Ναδάλ στο ATP Finals 2020 | 19 Νοεμβρίου 2020
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς σε αναμέτρησή του με τον Ράφα Ναδάλ στο ATP Finals 2020 | 19 Νοεμβρίου 2020 @2020 FRANK AUGSTEIN/AP IMAGES

Ολοκληρώθηκαν οι προημιτελικοί του Australian Open και στο ταμπλό των ανδρών με τον Στέφανο Τσιτσιπά να βρίσκεται ανάμεσα σε εκείνους που συνεχίζουν στα ημιτελικά.

Στην τελική ευθεία έχει μπει και το ταμπλό των ανδρών στο Australian Open αφού ολοκληρώθηκαν οι μάχες για τα προημιτελικά και έγιναν γνωστά τα ζευγάρια των ημιτελικών.

Στο πρώτο εξ αυτών ο Ραφαέλ Ναδάλ (Νο6) θα αντιμετωπίσει τον Ματέο Μπερετίνι (Νο7). Οι συστάσεις για τον θρυλικό Ισπανό είναι περιττές. Παρά τα προβλήματα των τελευταίων χρόνων θέλει να φτάσει στην κατάκτηση του 21ου Grand Slam τίτλου στην καριέρα του.

Απέναντί του θα βρει τον Μπερετίνι ο οποίος μέχρι τώρα πραγματοποιεί ένα εξαιρετικό τουρνουά και δείχνει ικανός να κάνει τη ζημιά απέναντι στον Ναδάλ. Ο Ιταλός θέλει να βρεθεί για δεύτερη φορά στην καριέρα του σε τελικό Grand Slam μετά από εκείνον στο Wimbledon το περασμένο καλοκαίρι.

Στο άλλο ζευγάρι έχουμε φυσικά τον Στέφανο Τσιτσιπά. Ο 23χρονος Έλληνας για πέμπτη φορά στην καριέρα του πήρε την πρόκριση σε ημιτελικό και θέλει να εξασφαλίσει την παρουσία του στο δεύτερό του τελικό. Απέναντί του θα βρει τον Ντανίλ Μεντβέντεφ (Νο2) ο οποίος μετά από ένα επικό ματς νίκησε τον Αλιασίμ (Νο9) με 3-2 σετ.

TAGS AUSTRALIAN OPEN ATP ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ ΝΑΔΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ