ATP

Τσιτσιπάς: Με Κύργιο ή Νόρι στο Diriyah Tennis Cup το βράδυ της Πέμπτης

Stefanos Tsitsipas of Greece clenches his fist after winning the first set against Alex de Minaur of Australia in their quarterfinal men's singles match of the ABN AMRO world tennis tournament at Ahoy Arena in Rotterdam, Netherlands, Friday, Feb. 11, 2022. (AP Photo/Peter Dejong)
Stefanos Tsitsipas of Greece clenches his fist after winning the first set against Alex de Minaur of Australia in their quarterfinal men's singles match of the ABN AMRO world tennis tournament at Ahoy Arena in Rotterdam, Netherlands, Friday, Feb. 11, 2022. (AP Photo/Peter Dejong) AP

Το βράδυ της Πέμπτης (08/12) ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει είτε τον Νικ Κύργιο είτε τον Κάμερον Νόρι στο πλαίσιο του τουρνουά επίδειξης Diriyah Tennis Cup που διεξάγεται στο Ριάντ.

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του πολύ δυνατού τουρνουά επίδειξης του Ριάντ, στη Σαουδική Αραβία.

Στο Νο1 του ταμπλό τοποθετήθηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, που θα περάσει με bye τον 1ο γύρο της διοργάνωσης και περιμένει την αναμέτρηση του Νικ Κύργιου με τον Κάμερον Νόρι, για να μάθει κόντρα σε ποιον από τους δυο, θα κάνει ντεμπούτο στο θεσμό.

Ο Έλληνας πρωταθλητής, θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του από τη φάση των “8”, με ένα πολύ πιθανό, σπουδαίο ντέρμπι με τον Νικ Κύργιο, να είναι πολύ κοντά. Τουρνουά επίδειξης μεν, αλλά με βάση την προϊστορία των δυο, ένα τέτοιο ματς, ίσως να μην έχει και τόσο… φιλικό χαρακτήρα. Περισσότερο με επίσημο θα μοιάζει.

Από εκεί και πέρα, όποιος εκ των Τσιτσιπά, Κύργιου, Νόρι, βρεθεί στα ημιτελικά, θα αντιμετωπίσει έναν εκ των Τέιλορ Φριτς, Χούμπερτ Χούρκατς και Ντομινίκ Στρίκερ.

Όσον αφορά το κάτω μέρος του ταμπλό, στο Νο2 βρίσκεται ο Ντανίλ Μεντβέντεφ, που θα περάσει κι αυτός bye τον 1ο γύρο, ενώ στα προημιτελικά, θα βρει απέναντί του, έναν εκ των Αλεξάντερ Ζβέρεφ και Ντομινίκ Τιμ.

Στο rematch του μεταξύ τους τελικού στο US Open 2020, Τιμ και Ζβέρεφ θα κονταροχτυπηθούν, στο πιο αμφίρροπο ζευγάρι του 1ου γύρου.

Αντρέι Ρούμπλεφ, Ματέο Μπερετίνι και Στάνισλας Βαβρίνκα, είναι οι τρεις τενίστες του 3ου τεταρτημόριου.

ΠΗΓΗ: Tennis24

TAGS ATP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ