ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ

Τσιτσιπάς: Κερδίζει όπου βρίσκει τον Ντε Μινόρ

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κατά τη διάρκεια του Indian Wells
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κατά τη διάρκεια του Indian Wells 2021 MARK J. TERRILL /AP PHOTO

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αντιμετωπίζει τον Ντε Μινόρ τα ξημερώματα της Πέμπτης (14/10), με τον Έλληνα τενίστα να έχει υπέρ του την παράδοσή του στις μεχρί τώρα αναμετρήσεις των δύο αθλητών.

Τρομερό σερί μετράει στα ματς του με τον Άλεξ Ντε Μινόρ, ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Ο Έλληνας τενίστας θα αντιμετωπίσει τον Αυστραλό τα ξημερώματα της Πέμπτης, με φόντο τα προημιτελικά του Indian Wells Masters.

Ρίχνοντας μια ματιά στην προϊστορία των αναμετρήσεων μεταξύ των δυο αθλητών, ο 23χρονος Έλληνας δεν έχει χάσει ποτέ του από τον Νο27 τενίστα της παγκόσμιας κατάταξης!

Μάλιστα, δεν έχουν τεθεί αντιμέτωποι και λίγες φορές. Ο Στέφανος μετράει 7-0 στο Η2Η του με τον 22χρονο Αυστραλό, ενώ έχει κερδίσει τα 15 από τα 17 sets που έχουν παίξει. Εντυπωσιακοί αριθμοί.

Τον Απρίλιο του 2017 διασταύρωσαν τα ξίφη τους για πρώτη φορά οι δυο αθλητές, στο προκριματικό ταμπλό του χωμάτινου, 250αριου τουρνουά της Κωνσταντινούπολης. Αποτέλεσμα ; Straight sets νίκη για τον Στεφ.

Φέτος, ο Τσιτσιπάς έχει κερδίσει δυο φορές τον Ντε Μινόρ, τόσο στο ΑΤΡ Cup, όσο και στο 500αρι τουρνουά της Βαρκελώνης. Χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα μάλιστα, μιας και δεν έχασε set σε κανένα εκ των δυο ματς.

Πηγή: Tennis24.gr

TAGS ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ INDIAN WELLS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ