ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ

Τσιτσιπάς: Η τρομερή κραυγή του Έλληνα τενίστα στο εύστοχο σερβίς του στο τρίτο σετ

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πανηγύρισε το εύστοχο σερβίς του απέναντι στον Μπασιλασβίλι με μία τρομερή κραυγή
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πανηγύρισε το εύστοχο σερβίς του απέναντι στον Μπασιλασβίλι με μία τρομερή κραυγή PRINT SCREEN GLOMEX

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά το εύστοχο σερβίς του σε ένα κρίσιμο σημείο της αναμέτρησης κόντρα στον Νικόλοζ Μπασιλασβίλι στο τρίτο σετ, έβγαλε μία τρομερή κραυγή, απόδειξη του πόσο πολύ ήθελε να πάρει την πρόκριση στα ημιτελικά του Indian Wells.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς γνώρισε την ήττα με 1-2 σετ (6-4, 2-6, 6-4) από τον Νικόλοζ Μπασιλασβίλι, και αποχαιρέτησε το Indian Wells από τη φάση των προημιτελικών. Ο Έλληνας πρωταθλητής επέστρεψε από το 0-1, ισοφάρισε σε 1-1 και αρχικά φάνηκε να ελέγχει το τρίτο σετ.

Η επιθυμία του να πάρει την πρόκριση στους "4" της διοργάνωσης ήταν τόσο μεγάλη, γεγονός που φάνηκε και από την τρομερή κραυγή που έβγαλε μετά το εύστοχο σερβίς του στο τρίτο σετ. Συγκεκριμένα, με αυτόν τον πόντο ο Τσιτσιπάς ισοφάρισε σε 30-30 στο πέμπτο game, ενώ το σετ ήταν 2-2.

Νωρίτερα στο δεύτερο σετ και το δεύτερο game είχε εκνευριστεί όταν ο Γεωργιανός ισοφάρισε σε 30-30, με αποτέλεσμα να τα βάλει με τη... ρακέτα, χτυπώντας την με δύναμη στο έδαφος.

TAGS ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ INDIAN WELLS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ