ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ

Τσιτσιπάς: "Η Σακίρα είναι από τις αγαπημένες μου, θα ήθελα να τη συναντήσω"

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στo Australian Open
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στo Australian Open © 2022 HAMISH BLAIR/AP IMAGES

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αποκάλυψε στο Eurosport ποια είναι τα πρόσωπα που ακολουθεί στα social media, καθώς και τον λόγο που το κάνει, αποκαλύπτοντας πως η Σακίρα είναι η αγαπημένη του τραγουδίστρια.

Ο Έλληνας πρωταθλητής του τένις, Στέφανος Τσιτσιπάς, μίλησε στο Eurosport για τα άτομα που ακολουθεί στα social media, αποκαλύπτοντας την προτίμησή του στη διάσημη τραγουδίστρια, Σακίρα. Ο Νο4 της παγκόσμιας κατάταξης μάλιστα, τόνισε πως θα ήθελε κάποια μέρα να τη συναντήσει από κοντά.

"Η Σακίρα είναι μία από τις αγαπημένες μου τραγουδίστριες. Λατρεύω τη μουσική της από την πρώτη στιγμή. Όχι, δεν μπορώ να χορέψω όπως εκείνη, αλλά θα ήθελα να την συναντήσω μία μέρα. Το αγαπημένο μου κομμάτι είναι το Gypsy".

Ακολουθώ τον Λεονάρντο ντι Κάπριο επειδή είναι πολύ ενεργός στο θέμα της κλιματικής αλλαγής. Έχει εμπλακεί πολύ με το θέμα τα τελευταία χρόνια. Θαυμάζω τη δουλειά και τις προσπάθειές του.

Ακολουθώ την μη κερδοσκοπική περιβαλλοντική οργάνωση WWF. Αγαπώ τα ζώα. Λατρεύω να βοηθάω τα ζώ και ιδιαίτερα αυτά που απειλούνται με εξαφάνιση. Αυτός είναι ο λόγος", ανέφερε μεταξύ άλλων ο Έλληνας τενίστας.

TAGS ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ