ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ

Απ. Τσιτσιπάς: "Ο γιος μου έχει δώσει σε φιλανθρωπικές οργανώσεις και δεν τα ξέρει κανείς"

Ο Απόστολος Τσιτσιπάς κατά τη διάρκεια των βραβείων ΠΣΑΤ
Ο Απόστολος Τσιτσιπάς κατά τη διάρκεια των βραβείων ΠΣΑΤ EUROKINISSI SPORTS

Ο Απόστολος Τσιτσιπάς σε δηλώσεις του υπερασπίστηκε τον γιο του στην κριτική που δέχεται για το tweet για τα Harrods και αποκάλυψε την φιλανθρωπική του δράση.

Η ανάρτηση του Στέφανου Τσιτσιπά στον επίσημο λογαριασμό του στο twitter ήταν ο λόγος που ο 22χρονος τενίστας δέχτηκε σκληρή κριτική στα social media.

Ο πατέρας του Στέφανου, Απόστολος Τσιτσιπάς, σε δηλώσεις του στο Open, σχολίασε το περιστατικό και υπερασπίστηκε τον γιο του. "Αν και αυτοί που έκαναν τα αρνητικά σχόλια πήγαιναν στο Λονδίνο, θα επισκέπτονταν τα Harrods. Τόσα πολυκαταστήματα υπάρχουν στην Ελλάδα, γιατί όχι κι αυτό; Ο Στέφανος ορμώμενος από το γεγονός ότι είναι ένας άνθρωπος που του αρέσει η ποιότητα, του αρέσει να υπάρχει πάντα το καλύτερο, πιστεύει ότι αυτό ανήκει και στους Έλληνες.

Το ότι πιστεύει ότι η Ελλάδα αξίζει να έχει Harrods δεν είναι κακό. Οι Έλληνες θα πρέπει να επιδιώκουν την ποιότητα στη ζωή τους. Βρίσκεται στο Λονδίνο για να κάνει αποθεραπεία, όχι για να πάει στα Harrods. Ίσως πήγε για πρώτη φορά στη ζωή τους" ανέφερε αρχικά.

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για τις συγκρίσεις που υπάρχουν ανάμεσα στον Στέφανο Τσιτσιπά και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και το γεγονός ότι ο δεύτερος προσφέρει στην κοινωνία, ενώ ο γιος του ζητά να ανοίξει Harrods αποκάλυψε: "Τα χρήματα που έχει δώσει ο Στέφανος στο "Μαζί για το παιδί” και σε άλλες φιλανθρωπικές οργανώσεις δεν τα ξέρει κανείς. Είναι τεράστια αυτά που έχει κάνει.

Στην Αυστραλία έχει κάνει δωρεά όλα τα χρήματα που έχουν βγει από τα προϊόντα που έχουν κυκλοφορήσει στο όνομά του τα τελευταία τρία χρόνια , δεν έχει κρατήσει ούτε ευρώ. Πάντα ήταν με τη ρακέτα στο χέρι, δεν πήγε ποτέ εκδρομές με το σχολείο, δεν είχε φίλους, προσπαθούσε να ανέβει αυτό τον ανήφορο μόνος και με τη δική μου βοήθεια" .

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα


TAGS ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ