ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ

Τσιτσιπάς: Η ανάρτηση που έφερε αιχμηρά σχόλια

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο παιχνίδι με τον Ράφαελ Ναδάλ για τους ομίλους του ATP Finals στην O2 του Λονδίνου στις 19 Νοεμβρίου του 2020.
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο παιχνίδι με τον Ράφαελ Ναδάλ AP PHOTO/FRANK AUGSTEIN

Μία ακόμα ανάρτηση του Στέφανου Τσιτσιπά ήταν αρκετή για να ξεσηκώσει αντιδράσεις και να γίνει viral.

Η σχέση του Στέφανου Τσιτσιπά με τα social media είναι γνωστή. Ειδικά στις νεκρές περιόδους του τένις, όπως είναι αυτή, είναι ιδιαίτερα δραστήριος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και δεν είναι λίγες οι φορές που έχει καταφέρει να ξεσηκώσει αντιδράσεις με τα εκκεντρικά tweets του.

Ένα από τα πρόσφατα post του Έλληνα τενίστα στο twitter, ήταν εκείνο που έγινε viral και εξέφρασε την επιθυμία του να αποκτήσει ένα κατάστημα Harrods η Ελλάδα.

"Κάποιος πρέπει να φτιάξει ένα Harrods στην Ελλάδα. Είναι η ώρα" έγραψε ο Στέφανος στο twitter. Για όσους δεν το γνωρίζουν να αναφέρουμε ότι το Harrods είναι ένα υπερπολυτελές κατάστημα με τις πιο ακριβές μάρκες στον κόσμο, σε έναν από τους πιο εμπορικούς δρόμους του Λονδίνου, τον Brompton Road στο Knightsbridge..

Όπως ήταν φυσιολογικό οι αντιδράσεις από τους Έλληνες του twitter, δεν άργησαν να έρθουν και το hashtag #harrods έγινε γρήγορα ένα από τα πιο δημοφιλή στη χώρα μας.

Το σκεπτικό των διαφωνούντων έχει να κάνει με την κατάσταση που βιώνει όλη η χώρα εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού και τις βασικές ελλείψεις σε υγειονομικές υποδομές αλλά και τη δύσκολη οικονομική κατάσταση που έχουν περιέλθει πολλοί συμπατριώτες μας.


TAGS ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ