ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ

Τσιτσιπάς - Γκάριν 2-0: Με αποφασιστικότητα στην οκτάδα του Monte Carlo Masters

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πανηγυρίζει την νίκη του απέναντι στον Ρούμπλεφ (AP Photo/Christophe Ena)
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πανηγυρίζει την νίκη του απέναντι στον Ρούμπλεφ (AP Photo/Christophe Ena) AP

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έφερε στα μέτρα του το ματς με τον Κρίστιαν Γκάριν, επικράτησε 2-0 σετ και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Monte Carlo Masters. (VIDEOS)

Ένας αποφασιστικός Στέφανος Τσιτσιπάς εμφανίστηκε κόντρα στον Κρίστιαν Γκάριν. Ο "Στεφ" έφερε στα μέτρα του, επικράτησε 2-0 σετ και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Monte Carlo Masters.

Ο Έλληνας πρωταθλητής ήταν ο κυρίαρχος της αναμέτρησης από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο πόντο και εξαργύρωσε την καλή του παρουσία με straight sets νίκη επί του Χιλιανού, Νο16 του ταμπλό.

Μετά από μια ώρα και 43 λεπτά μάχης, ο Στέφανος επικράτησε με 6-3, 6-4 και θα αντιμετωπίσει τον Αλεχάντρο Νταβίντοβιτς Φοκίνα, στη φάση των “8” του χωμάτινου Masters.

Ο 21χρονος Ισπανός, Νο58 τενίστας στον κόσμο, απέκλεισε με τη σειρά του τον Λούκας Πούιγ με 6-2, 7-6(2) και συνέχισε την εξαιρετική του πορεία στο Μόντε Κάρλο αυτή την εβδομάδα.

Όσον αφορά τον Τσιτσιπά, αυτήν θα είναι η πρώτη παρουσία του στα προημιτελικά του τουρνουά, μιας και το 2018 είχε αποκλειστεί από τον Νταβίντ Γκοφάν στη φάση των “32”, ενώ το 2019, είχε τεθεί νοκ-άουτ στη φάση των “16” από τον Ντανίλ Μεντβέντεφ.

Το Νο4 του ταμπλό στο Πριγκιπάτο, είχε ως κύριο όπλο το σερβίς του κόντρα στον Γκαρίν, κερδίζοντας 38/52 πόντους στα σέρβις γκέιμς του.

Ανάγκασε τον Χιλιανό να σερβίρει πολλές φορές, τον πίεσε σχεδόν σε όλα τα σέρβις γκέιμς του και εκμεταλλευόμενος 3/5 ευκαιρίες για μπρέικ, πήρε την πειστική νίκη στα δυο σετ.

Ο Στέφανος ήταν εντυπωσιακός στις επιστροφές του και κέρδισε 35/71 πόντους στο σερβίς του Γκαρίν, ο οποίος δυσκολεύτηκε πολύ να βρει απαντήσεις στο έξυπνο παιχνίδι του 22χρονου Έλληνα.

Πηγή: Tennis24

TAGS ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ