DAVIS CUP

Τσιτσιπάς για τον κόσμο στο ΟΑΚΑ: "Τιμή μας που ήμασταν μέρος αυτής της ιστορικής στιγμής"

DAVIS CUP /  -  / 2  (  / EUROKINISSI)
DAVIS CUP / - / 2 ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς με ανάρτησή του στα social media ευχαρίστησε τους φίλους του τένις που βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ για να υποστηρίξουν την εθνική ομάδα τένις.

Αναμφίβολα ο Στέφανος Τσιτσιπάς ήταν το πρόσωπο του διημέρου που πέρασε για την Εθνική μας ομάδα με τον ίδιο να ευχαριστεί μέσα από δημοσίευσή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram τον απίστευτο κόσμο που συγκεντρώθηκε στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων.

Συγκεκριμένα έγραψε: "Νιώθουμε μεγάλη ταπεινότητα για την αμέριστη υποστήριξη του αριθμού ρεκόρ των 12.400 Ελλήνων, που ήρθαν στους αγώνες του Davis Cup εναντίον του Ισημερινού.

Το να παίζεις μπροστά σε ένα τόσο μεγάλο και ενθουσιώδες κοινό, που συγκεντρώθηκε για να γράψει ιστορία, είναι μια πραγματικά αξέχαστη εμπειρία.

Το πάθος και η ενέργεια αυτής της υπέροχης συγκέντρωσης, έγιναν αισθητά εντός και εκτός γηπέδου και είναι μια στιγμή περηφάνιας για όλους τους Έλληνες.

Είναι τιμή μας που ήμασταν μέρος αυτής της ιστορικής στιγμής και εκπροσωπήσαμε τα χρώματα της γαλανόλευκης για κάτι σημαντικό. Ευχαριστούμε, Ελλάδα, που κάνατε αυτή την ημέρα μια μέρα που θα λατρεύουμε για πάντα"

ΠΗΓΗ: Tennis24

TAGS DAVIS CUP ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ