ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ

Τσιτσιπάς εναντίον Γκαρίν στο γ' γύρο του Monte Carlo Masters

Ο Τσιτσιπάς σε φάση από αγώνα
Ο Τσιτσιπάς σε φάση από αγώνα Ⓒ 2021 REBECCA BLACKWELL / ASSOCIATED PRESS

Ο Κρίστιαν Γκαρίν θα είναι το αντίπαλος του Στέφανου Τσιτσιπά στον τρίτο γύρο του Monte Carlo Masters.

Ο Κρίστιαν Γκαρίν πέτυχε τη δεύτερη διαδοχική νίκη του στο φετινό Monte Carlo Masters και "έκλεισε" το ντέρμπι του 3ου γύρου με τον Στέφανο Τσιτσιπά. Ο Χιλιανός απέκλεισε και τον Τζον Μίλμαν μετά από την εκπληκτική του νίκη επί του Φίλιξ Οζέρ Αλιασίμ στον 1ο γύρο της διοργάνωσης και πηγαίνει φορτσάτος να αντιμετωπίσει τον Έλληνα πρωταθλητή στη φάση των "16".

Μετά από μια ώρα και 41 λεπτά αγώνα, ο Νο24 τενίστας στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ, επικράτησε με 6-1, 6-4 του Αυστραλού και πανηγύρισε την 6η συνεχόμενη νίκη του στη χωμάτινη επιφάνεια. Είχε προηγηθεί ο τίτλος που κατέκτησε στο Σαντιάγκο της Χιλής, τον Μάρτιο.

Τσιτσιπάς και Γκαρίν έχουν τεθεί αντιμέτωποι μια φορά στο παρελθόν, με τον 22χρονο Έλληνα να βγαίνει νικητής από τη μεταξύ τους μονομαχία στα ημιτελικά του 500αριού τουρνουά του Αμβούργου, το 2020.

Μόνο εύκολο δεν αναμένεται να είναι το έργο του Στέφανου κόντρα στον 24χρονο Χιλιανό, ο οποίος είναι κατ' εξοχήν "χωματάς" και έχει δημιουργήσει ουκ ολίγα προβλήματα στους κορυφαίους, με την απόδοση που έχει πιάσει στο παρελθόν στην "κόκκινη επιφάνεια".

Ο νικητής του αγώνα της Πέμπτης, θα προκριθεί στα προημιτελικά και θα περιμένει έναν εκ των Νταβίντοβιτς Φοκίνα, Πούιγ και Ποπίριν.

Πηγή: Tennis24

ⓒ 2021 Rebecca Blackwell / Associated Press

TAGS ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ