ROLAND GARROS

Τσιτσιπάς: "Είπα στον εαυτό μου πως δεν υπάρχει περίπτωση να πάει σε 5ο σετ αυτό το ματς"

Τσιτσιπάς: "Είπα στον εαυτό μου πως δεν υπάρχει περίπτωση να πάει σε 5ο σετ αυτό το ματς"

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε για την πρόκρισή του απέναντι στον Γίρι Βέσελι και επεσήμανε ότι ήταν ένα αγχωτικό παιχνίδι.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς προκρίθηκε στον δεύτερο γύρο του Roland Garros μετά από την αγχωτική νίκη του απέναντι στον Γίρι Βέσελι.

Αμέσως μετά το τέλος του παιχνιδιού ο 24χρονος Έλληνας τενίστας τόνισε ότι ο Τσέχος του έβαλε δύσκολα, ενώ αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια για τον αντίπαλό του.

Αρχικά, σε ερώτηση για το εάν απόλαυσε τον αγώνα όπως και το κοινό απάντησε: "Δεν είναι και τόσο απολαυστικό όχι. Είναι πολύ αγχωτικό, αλλά δεν έγινε αυτό σήμερα. Είπα στον εαυτό μου πως δεν υπάρχει περίπτωση να πάει σε 5ο σετ αυτό το ματς!"

Στη συνέχεια επεσήμανε: "Ο Γίρι είναι εκπληκτικός παίκτης, νομίζω πως δεν ακούγεται αρκετά αυτό. Έχει κερδίσει κάποιους από τους καλύτερους παίκτες και είναι ένας παίκτης με μεγάλες δυνατότητες, το απέδειξε αυτό και σήμερα. Θέλω να τον συγχαρώ για την εκπληκτική προσπάθεια που έκανε σήμερα. Μου έβαλε δύσκολα σήμερα και είμαι χαρούμενος που κατάφερα να ξεπεράσω τις δυσκολίες. Η σημερινή νίκη είναι πολύ σημαντική για μένα".

Για το τι άλλαξε στο παιχνίδι του για να φτάσει στη νίκη είπε: "Απλά πήγαινε στην μπάλα, αυτό έλεγα συνέχεια στον εαυτό μου. Ένιωσα πως υπήρξαν στιγμές που δεν πήγαινα στην μπάλα, περίμενα να έρθει εκείνη σε μένα, οπότε όταν πήρα το ρίσκο άλλαξε το παιχνίδι και τελικά κέρδισα τον αγώνα."

Τέλος, για το γεγονός ότι αγωνίστηκε Κυριακή και όχι Δευτέρα κι αν αυτό αλλάζει κάτι στον προγραμματισμό του: "Δεν κάνει διαφορά, θα έχω περισσότερο καιρό να απολαύσω κόκκινο κρασί."


TAGS ROLAND GARROS ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ