ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ

Τσιτσιπάς: Έχω ακόμα πολλή δύναμη και ενέργεια μέσα μου"

Στιγμιότυπο από την αναμέτρηση του  Στέφανου Τσιτσιπά με τον Αλεχάντρο Νταβίντοβιτς Φόκινα για το Monte Carlo Masters
Στιγμιότυπο από την αναμέτρηση του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Αλεχάντρο Νταβίντοβιτς Φόκινα © 2021 JEAN-FRANCOIS BADIAS/ASSOCIATED PRESS

Στον τρίτο του τελικό σε τουρνουά της σειράς ATP Masters 1000 θα αγωνιστεί ο Τσιτσιπάς αντιμετωπίζοντας στις 15:30 (COSMOTE SPORT 6) τον υπερφορμαρισμένο Ρούμπλεφ. Τι δήλωσε ο πρωταθλητής μας μετά τη νίκη επί του Έβανς.

Στον τρίτο του τελικό σε τουρνουά της σειράς ATP Masters 1000 θα αγωνιστεί σήμερα (18/4) ο Στέφανος Τσιτσιπάς αντιμετωπίζοντας στις 15:30 (COSMOTE SPORT 6) τον υπερφορμαρισμένο Αντρέι Ρούμπλεφ.

Στους δύο προηγούμενους τελικούς που έχει αγωνιστεί, έχει γνωρίσει την ήττα από τον Ράφαελ Ναδάλ στο Rogers Cup του Καναδά το 2018 και από τον Νόβακ Τζόκοβιτς στη Μαδρίτη το 2019.

Σήμερα δεν θα είναι κανένας από τους δύο θρύλους απέναντί του, με τον Στέφανο Τσιτσιπά να μην νιώθει πίεση, πιστεύοντας ότι η θέληση και η δίψα είναι αυτή που θα τον οδηγήσουν στην κορυφή.

"Δεν υπάρχει έξτρα πίεση. Περισσότερο είναι το πόσο πραγματικά θέλεις κάτι. Αυτό δεν προσθέτει πίεση σε εμένα. Είναι αγνή θέληση, αποφασιστικότητα να φτάσεις στην κορυφή και εκεί που θες. Δεν μου αρέσει να το βλέπω ως πίεση" ,είπε ο Στέφανος μετά την εντυπωσιακή του εμφάνιση επί του Ντάνιελ Έβανς στα ημιτελικά.

"Νιώθω καλά. Νιώθω πολλή ενέργεια. Έχω ακόμα πολλή δύναμη και ενέργεια μέσα μου", πρόσθεσε.

Ο Στέφανος θα αναμετρηθεί για 6η φορά με τον Αντρέι Ρούμπλεφ στο ATP Tour και το σκορ μέχρι σήμερα είναι 3-3. Στο χώμα έχουν βρεθεί δύο φορές, με το σκορ να είναι στο 1-1. Ο Ρούμπλεφ τον είχε κερδίσει στον τελικό του Αμβούργου πέρυσι ενώ ο Τσιτσιπάς πήρε εκδίκηση με καθαρή νίκη 3-0 στο Roland Garros.

Πηγή: Tennis24

© 2021 Jean-Francois Badias/Associated Press

TAGS ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ