ROME MASTERS

Τσιτσιπάς: "Είμαι πολύ περήφανος για τον τρόπο που γύρισα το παιχνίδι"

Stefanos Tsitsipas, of Greece, reacts to winning a match against Jack Sock at the BNP Paribas Open tennis tournament Saturday, March 12, 2022, in Indian Wells, Calif. (AP Photo/Marcio Jose Sanchez)
Stefanos Tsitsipas, of Greece, reacts to winning a match against Jack Sock at the BNP Paribas Open tennis tournament Saturday, March 12, 2022, in Indian Wells, Calif. (AP Photo/Marcio Jose Sanchez) AP

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αναφέρθηκε στον τρόπο με τον οποίο έκανε την ανατροπή απέναντι στον Ζβέρεφ και τόνισε ότι είναι υπερήφανος για το γεγονός ότι διάβασε σωστά το παιχνίδι.

Απόλυτα ικανοποιημένος από την πρόκριση στον τελικό του Rome Masters και τον τρόπο με τον ήρθε αυτή ήταν ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Αρχικά ο Στεφ μίλησε για τον αγώνα με τον Ζβέρεφ και τόνισε: "Δεν μου έδινε πολλά, με έκανε να δουλέψω σκληρά για κάθε πόντο. Είμαι πολύ περήφανος με τον τρόπο που γύρισα το παιχνίδι, που μπόρεσα να διαβάσω καλύτερα το παιχνίδι και να καταλάβω τι λειτουργεί κάθε φορά".

Στη συνέχεια σε ερώτηση για το Rome Masters είπε: "Είναι από τα πιο ιστορικά τουρνουά, ένα από τα πιο όμορφα στάδια. Υπάρχει πολλή ιστορία σε αυτά τα γήπεδα και αισθάνεσαι περήφανος που φτάνεις ως εδώ και μπορείς να συμμετέχεις σε ένα τέτοιο event".

TAGS ROME MASTERS ATP ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ