ROLAND GARROS

Τσιτσιπάς: "Έδωσα μια μεγάλη μάχη, προσπάθησα με όλες μου τις δυνάμεις"

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς σε φάση από τον τελικό του Roland Garros με αντίπαλο τον Τζόκοβιτς | 13 Ιουνίου 2021
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς σε φάση από τον τελικό του Roland Garros με αντίπαλο τον Τζόκοβιτς | 13 Ιουνίου 2021 EUROKINISSI

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στις πρώτες του δηλώσεις μετά την ήττα στον τελικό του Roland Garros στάθηκε στη μάχη που έδωσε ενώ σημείωσε πως εύχεται να πετύχει τα μισά απ' όσα έχει καταφέρει στην καριέρα του ο Τζόκοβιτς.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς βρέθηκε τόσο κοντά στην κατάκτηση του Roland Garros αλλά δεν τα κατάφερε καθώς γνώρισε την ήττα από τον Νόβακ Τζόκοβιτς με 3-2 σετ.

Με τη λήξη της αναμέτρησης ο Έλληνας τενίστας είπε μέσα από το γήπεδο μετά την απονομή και ενώ ο κόσμος φώναζε ρυθμικά το όνομα του:

"Έδωσα μια μεγάλη μάχη, προσπάθησα όσο περισσότερο μπορούσα, με όλες μου τις δυνάμεις. Πρώτη φορά έπαιξε εδώ στον τελικό, είμαι χαρούμενος με τη διαδρομή μου μέχρι σήμερα. Ο Τζόκοβιτς μας έχει δείξει πόσο μεγάλος πρωταθλητής είναι και νομίζω ότι εμπνέομαι από τα πράγματα που έχει πετύχει και θα ήμουν ευτυχισμένος αν πετύχω τα μισά. Δεν είναι μόνο ο Τζόκοβιτς αλλά και η ομάδα του που τον έχουν βοηθήσει.

Μπορεί να φαίνεται πως ήμαστε μόνοι μας εκεί έξω αλλά υπάρχει ομάδα. Ήταν μια σπουδαία εβδομάδα, ήταν υπέροχο το συναίσθημα με τους φιλάθλους, με την ομάδα μου που ήταν εκεί να με βοηθήσουν να πετύχω τους στόχους μου. Ευχαριστώ το Roland Garros για τις δύο υπέροχες εβδομάδες, εύχομαι να επιστρέψω εδώ και να δείξω ξανά ποιος είμαι".

TAGS ROLAND GARROS ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ