ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ

Τσιτσιπάς: "Δεν βλέπω τις εμφανίσεις μου ως εκπληκτικές, αλλά σταθερές"

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πανηγυρίζει πόντο που σημείωσε κόντρα στον Μαρτίνεθ
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πανηγυρίζει πόντο που σημείωσε κόντρα στον Μαρτίνεθ © 2021 MICHEL EULER / ASSOCIATED PRESS

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά τη νίκη του επί του Μαρτίνεθ στάθηκε στα σημεία που πρέπει να βελτιώσει ενόψει του αγώνα με τον Ίσνερ στον 3ο γύρο του Roland Garros και μίλησε για την έως τώρα παρουσία του.

Έβαλα πίεση από την αρχή του αγώνα, έπαιρνα το προβάδισμα και έπρεπε να παλεύω και να μένω εκεί. Σε γενικές γραμμές επέστρεψα καλά. Υπήρξαν πολλά μπρέικς στο σερβίς μου και αυτό θα πρέπει να το βελτιώσω. Αυτή η νίκη μου δίνει ψυχολογία ώστε να πάρω τα πάνω μου για να τα πάω καλύτερα στους επόμενους αγώνες".

Είδαμε ότι υπήρξαν και κάποιες στιγμές έντασης:

"Όλα υπήρξαν και όχι μόνο αυτά".

Υπήρχαν και πολλοί Έλληνες στην κερκίδα, πόσο σημαντικό είναι αυτό για σένα;

"Σημαίνει πολλά δεν περίμενα να έχει Έλληνες φιλάθλους στο γήπεδο λόγω και των περιορισμών, είναι όμορφο, με βοηθάει. Για μένα μου δίνει κίνητρο και θέλω να τα πάνω ακόμα καλύτερα".

Απέναντι του θα βρεις τον Ίσνερ ο οποίος φημίζεται για το εξαιρετικό σερβίς του. Τι θα πρέπει να κάνεις;

"Φαντάζομαι καλές επιστροφές. Να έχω ένα καλό ξεκίνημα. Δεν έχω παίξει κόντρα στον Ίσνερ σε χωμάτινη επιφάνεια. Πρέπει να είμαι έτοιμος και φρέσκος για αυτή τη μάχη που πρέπει να δώσω".

Ο Έλληνας τενίστας αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης είπε μέσα από το γήπεδο:

"Και εγώ θυμάμαι το ματς με τον Βαβρίνκα, θα ήθελα να το ξεχάσω. Μου αρέσει να παίζω στο Παρίσι, δεν αισθάνομαι κάποια διαφορά σε κανένα από τα γήπεδα του Roland Garros, οι φίλαθλοι με έχουν αγκαλιάσει. Το τένις μου είναι εκεί, η απόδοση μου είναι εκεί, ίσως να μην βλέπεται πάντα καλό τένις αλλά η ατμόσφαιρα είναι υπέροχη".

Από το πρώτο παιχνίδι που σε βλέπω από τον Ιανουάριο είσαι ο καλύτερος τη φετινή σεζόν:

"Είχα καλές εβδομάδες, καλά αποτελέσματα αλλά πάντα αισθάνομαι πως υπάρχει κάτι καλύτερο. Δεν βλέπω τις εμφανίσεις μου σαν εκπληκτικές αλλά βλέπω μια σταθερότητα. Είναι ωραία να είμαι στην κορυφή από την αρχή αλλά υπάρχουν πολλές προκλήσεις στην πορεία και πρέπει να διατηρήσω αυτή τη θέση".

TAGS ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ ROLAND GARROS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ