ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ

Τσιτσιπάς: "Δεν περίμενα να τελειώσει έτσι η σεζόν, ανυπομονώ να επιστρέψω και να παλεύω στα κορτ"

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς σε αναμέτρησή του με τον Ράφα Ναδάλ στο ATP Finals 2020 | 19 Νοεμβρίου 2020
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς σε αναμέτρησή του με τον Ράφα Ναδάλ στο ATP Finals 2020 | 19 Νοεμβρίου 2020 @2020 FRANK AUGSTEIN/AP IMAGES

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έκανε τον απολογισμό της φετινής σεζόν με ένα ποστάρισμα του στο instagram τονίζοντας πως δεν ήταν αυτός ο τρόπος που ήθελε να πει αντίο στο 2021 ενώ σημείωσε πως προέχει η υγεία του και ανυπομονεί να επιστρέψει στα κορτ και να παλέψει για νίκες.

Τον απολογισμό της σεζόν που ολοκληρώθηκε, όχι με τον τρόπο που ήθελε, καθώς αποσύρθηκε από το ATP Finals λόγω του τραυματισμού στον αγκώνα, έκανε ο Στέφανος Τσιτσιπάς με ανάρτηση του στο instagram.

Ο Έλληνας τενίστας έγραψε μεταξύ άλλων πως ήθελε όσο τίποτα άλλο να παίξει στους τελικούς της ATP, έδωσε συγχαρητήρια σε όλους για τη σκληρή δουλειά που έκανε όλο το τιμ του και ευχαρίστησε άπαντες.

Ενώ έκλεισε λέγοντας πως ανυπομονεί να επιστρέψει στα κορτ και να παλεύει για νίκες:

"Δεν ήταν ο τρόπος που περίμενα να τελειώσει αυτή η σεζόν. Είναι δύσκολο να το πιστέψω. Ήταν το τουρνουά που ανυπομονούσα να παίξω έως το τέλος φέτος.

Θα ήθελα να αφιερώσω αυτό σε όλες τις όμορφες στιγμές που είχα στο γήπεδο φέτος. Συγχαρητήρια σε όλους για τη σκληρή δουλειά, την πρόοδο, την συγκέντρωση, τον πόνο, την πίστη, την αποδοχή, την αφοσίωση, το θράσος και την ηρεμία που έβαλαν στο 2021. Δεν υπάρχει χώρος για αρνητικότητα και απολύτως κανένας λόγος να νιώθω μετάνοια, λύπη ή φόβο. Η υγεία μου και η καλή μου κατάσταση είναι το πιο σημαντικό και πάντα θα είναι.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά κάθε έναν υποστηρικτή μου για την αφιέρωσή τους σε μένα σε όλο αυτό το καθημερινό ταξίδι. Οι οπαδοί είναι οικογένεια.

Προπονητές, ατζέντηδες, φυσιοθεραπευτές, μάνατζερς, συνεργάτες, οργανισμοί, φιλανθρωπίες και συμπαίκτες σας ευχαριστώ που βγάλατε τον καλύτερο εαυτό μου σε καθημερινή βάση. Η αξία σας έχει ισόβαθμη σημασία.

Ανυπομονώ να επιστρέψω και πάλι στα κορτ, να βρυχώμαι και να παλεύω".

TAGS ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ ATP FINALS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ