ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ

Τσιτσιπάς: "Δεν ήταν από τα καλύτερα παιχνίδια μου, αλλά βρήκα τον τρόπο να γυρίσω την κατάσταση"

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στην αναμέτρηση με τον Αλκαράζ
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στην αναμέτρηση με τον Αλκαράζ © 2021 FRANK FRANKLIN II / AP IMAGES

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ανέφερε μετά τον αγώνα πως δεν ήταν ένα από τα καλύτερά του παιχνίδια, αλλά βρήκε τρόπο να γυρίσει την εις βάρος του κατάσταση και να φτάσει στη νίκη επί του Φάμπιο Φονίνι.

Ο Φάμπιο Φονίνι (Νο30 στον κόσμο) αποδείχθηκε κάτι παραπάνω από άξιος αντίπαλος για τον Στέφανο Τσιτσιπά (Νο3 στον κόσμο), αλλά στο τέλος ο Έλληνας πρωταθλητής βρήκε τον τρόπο να ξεπεράσει τον κακό του εαυτό και να επιστρέψει από το πρώτο χαμένο σετ, παίρνοντας την νίκη με 2-1 (2-6, 6-3, 6-4). Στους 16 του Indian Wells θα αντιμετωπίσει τον Αυστραλό, Άλεξ Ντε Μινόρ (Νο27 στον κόσμο).

"Τίποτα δεν πήγαινε καλά στο πρώτο σετ για μένα. Δεν ξέρω τι συνέβαινε. Προσπαθούσα να συνέλθω, είχα υπομονή και στις κρίσιμες στιγμές κατάφερα να βρω τα σωστά χτυπήματα. Υπήρξε δύσκολες στιγμές που έπρεπε να τις αντιμετωπίσω.

Ο αντίπαλός μου βρήκε καλή σειρά πόντων και όφειλα να έχω απαντήσεις. Δεν ήταν από τα καλύτερα παιχνίδια μου, αλλά βρήκα τον τρόπο να γυρίσω την κατάσταση", ανέφερε ο Τσιτσιπάς μετά τη νίκη του επί του Ιταλού τενίστα.

TAGS ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ INDIAN WELLS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ