ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ

Τσιτσιπάς: Δεν αποχωρίζεται τη ρακέτα-δώρο του Φέντερερ ούτε στον ύπνο του

Τσιτσιπάς: Δεν αποχωρίζεται τη ρακέτα-δώρο του Φέντερερ ούτε στον ύπνο του
@STEFTSITSIPAS

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πήρε δώρο από τον Ρότζερ Φέντερερ μία ρακέτα τένις με την υπογραφή του και την έχει κοντά του ακόμα και όταν κοιμάται, όπως αποκάλυψε μέσω φωτογραφίας που δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter.

O Ρότζερ Φέντερ είπε αντίο στα κορτ μετά από μία θρυλική καριέρα μέσα από τη συμμετοχή του στο Laver Cup και προκάλεσε αλεπάλληλες σεισμικές δονήσεις, με μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του παγκοσμίου τένις να παίρνουν μέρος στο τουρνουά και να τον αποχαιρετούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Παρών στο Λονδίνο ως μέλος της Team Europe ήταν και ο Στέφανος Τσιτσιπάς, με τον Έλληνα πρωταθλητή να δέχεται μάλιστα ως δώρο μία ρακέτα με την υπογραφή του "Βασιλιά" και να μην την αφήνει από το οπτικό του πεδίο ούτε στιγμή.

Απόδειξη η φωτογραφία που δημοσίευσε την Τετάρτη (28/09) στον λογαριασμό του στο Twitter, με τον Έλληνα πρωταθλητή να απεικονίζεται να κοιμάται έχοντας στο διπλανό μαξιλάρι την υπογεγραμμένη ρακέτα του Φέντερερ και να κάνει το εξής σχόλιο: "Τα πρωινά στο Λονδίνο είναι σαν..."

TAGS ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ ΡΟΤΖΕΡ ΦΕΝΤΕΡΕΡ ATP LAVER CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ