ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ

Τσιτσιπάς: "Χρειάστηκα τους Έλληνες στις κερκίδες, μαζί το κερδίσαμε"

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πανηγυρίζει τη νίκη κόντρα στον Μπερετίνι
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πανηγυρίζει τη νίκη κόντρα στον Μπερετίνι © 2023 MARK BAKER / AP IMAGES

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αφιέρωσε τη μεγάλη νίκη του απέναντι στον Ματέο Μπερετίνι στους Έλληνες που βρίσκονταν στην εξέδρα και τον στήριξαν καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα, τονίζοντας πως εκείνοι τον βοήθησαν να φτάσει στην ανατροπή.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πάλεψε μέχρι τέλους και έκανε την ανατροπή απέναντι στον Ματέο Μπερετίνι, επικρατώντας 2-1 σετ. Έτσι, κράτησε την Ελλάδα "ζωντανή" στη μάχη της πρόκρισης στον τελικό του United Cup, μειώνοντας σε 2-1 το σκορ απέναντι στην Ιταλία.

Μετά το τέλος του μεγάλου αγώνα, ο Έλληνας τενίστας αφιέρωσε τη νίκη στο κοινό και τους Έλληνες που βρέθηκαν στις εξέδρες και τον στήριξαν.

"Χρειάστηκα τους Έλληνες στις κερκίδες, χρειάστηκα την ομάδα μου. Παιδιά, υπέροχη ατμόσφαιρα. Συγχαρητήρια σε σας κερδίσαμε μαζί αυτό το παιχνίδι.

Έπρεπε να επιστέψω κάποιές μπάλες στο σερβίς του, με κάποιον τρόπο αξιοποίησα τις ευκαιρίες μου. Πρέπει να αποδεχθείς κάποια πράγματα στη διάρκεια του παιχνιδιού και στην πορεία να συγκεντρωθείς. Έπρεπε να του σπάσω το σερβίς.

Παραλίγο να πάθω καρδιακή ανακοπή χθες, παρακολουθώντας τη Μαρία. Αυτές τις ημέρες αντιλαμβάνομαι πόσο δύσκολο είναι όταν παρακολουθείς έναν αγώνα. Δυστυχώς δεν τα κατάφερε η Μαρία, αλλά ήταν ένα απολαυστικό παιχνίδι και είμαι πολύ χαρούμενος με τον τρόπο που πάλεψε".

TAGS ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ UNITED CUP ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ