ROLAND GARROS

Τσιτσιπάς: Αργά το απόγευμα της Κυριακής ο αγώνας του με τον Όφνερ

Greece's Stefanos Tsitsipas plays a shot against Argentina's Diego Schwartzman during their third round match of the French Open tennis tournament at the Roland Garros stadium in Paris, Friday, June 2, 2023. (AP Photo/Jean-Francois Badias)
Greece's Stefanos Tsitsipas plays a shot against Argentina's Diego Schwartzman during their third round match of the French Open tennis tournament at the Roland Garros stadium in Paris, Friday, June 2, 2023. (AP Photo/Jean-Francois Badias) AP

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αγωνιστεί ξανά τελευταίος στο Suzanne Lenglen, κάτι που σημαίνει ότι ο αγώνας του με τον Σεμπάστιαν Όφνερ θα αρχίσει μετά τις 19.00.

Ο τέταρτος γύρος του Roland Garros θα αρχίσει την Κυριακή (04/06) και στο πρόγραμμα της ημέρας υπάρχει και ο αγώνας του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Σεμπάστιαν Όφνερ.

Η αναμέτρηση των δύο αθλητών είναι τελευταία στο πρόγραμμα του Suzanne Lengle κάτι που σημαίνει ότι υπό φυσιολογικές συνθήκες θα αρχίσει μετά τις 19.00.

Οι διοργανωτές επισημαίνουν ότι η αναμέτρηση δε θα αρχίσει πριν τις 17.30, ωστόσο η ώρα έναρξης θα εξαρτηθεί από την πορεία των προηγούμενων τριών παιχνιδιών στο συγκεκριμένο κορτ.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν έχει τεθεί αντιμέτωπος ξανά με τον Σεμπάσταιν Όφνερ. Ο 27χρονος Αυστριακός ξεκίνησε το τουρνουά όντας στο Νο118 της Παγκόσμιας κατάταξης, ωστόσο έχει πραγματοποιήσει εντυπωσιακή πορεία μέχρι τώρα.

Ο Σεμπάστιαν Όφνερ ξεκίνησε από τα προκριματικά του Roland Garros, περνώντας τρεις γύρους έως ότου μπει στο κυρίως ταμπλό. Εκεί, κατά σειρά πέταξε εκτός συνέχειας τον Μαξίμ Κρέσι (3-0 σετ), τον Σεμπάστιαν Κόρντα (3-0 σετ) και τον Φάμπιο Φονίνι (3-2), συνεχίζοντας την εντυπωσιακή πορεία του.

TAGS ROLAND GARROS ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ ATP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ