ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ

Τσιτσιπάς: Αλλαγές στο ταμπλό του στο Astana Open λόγω της απόσυρσης του Σίνερ

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς © 2022 MARTA LAVANDIER/AP IMAGES

Η απόσυρση του Σίνερ από το Astana Open λόγω τραυματισμού ο Στέφανος Τσιτσιπας, αφού περάσει τον πρώτο γύρο, θα βρεθεί αντιμέτωπος με παίκτη από τα προκριματικά κι όχι τον Μάριν Τσίλιτς, όπως ίσχυε αρχικά.

Ο τραυματισμός του Γιάνικ Σίνερ στο τουρνουά της Σόφιας, υποχρέωσε τον Ιταλό να αποσυρθεί από το Astana Open της ερχόμενης εβδομάδας. Αυτή η εξέλιξη έφερε αλλαγές στο ταμπλό πάνω μέρος του ταμπλό, όπου συμμετέχει ο Στέφανος Τσιτσιπάς και πιο συγκεκριμένα σε ό,τι αφορά τον αντίπαλό του στο 2ο γύρο της διοργάνωσης.

Πριν ανακοινωθεί η απόσυρση του Σίνερ, ο Έλληνας τενίστας σε περίπτωση πρόκρισης στην πρεμιέρα κόντρα στον Μικάιλ Κουκούσκιν, θα αντιμετώπιζε στον 2ο γύρο είτε τον Μάριν Τσίλιτς, είτε παίκτη από τα προκριματικά.

Ωστόσο, από τη στιγμή που αποσύρθηκε ο Σίνερ, ο Τσίλιτς μεταφέρθηκε στο…κολασμένο κάτω μέρος του ταμπλό και τη θέση του Κροάτη πήρε παίκτης από τα προκριματικά. Αυτό σημαίνει ότι ο Στέφανος Τσιτσιπάς, πάντα σε περίπτωση που περάσει τον 1ο γύρο, θα παίξει με παίκτη από τα προκριματικά για μια θέση στα προημιτελικά του τουρνουά, ενώ ο Τσίλιτς θα αντιμετωπίσει τον Γερμανό Όσκαρ Ότε.

Θυμίζουμε, ότι ο Τσιτσιπάς έχει κληρωθεί στο πάνω μέρος του ταμπλό, μαζί με τον Νο1 του κόσμου, Κάρλος Αλκαράθ με το αρχικό μονοπάτι του να γίνεται πιο βατό μετά και από αυτήν την εξέλιξη.

Το 500άρι τουρνουά της Αστάνα θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 3-9 Οκτωβρίου.

Πηγή: Tennis24

TAGS ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ ATP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ