US OPEN

Τόνι Ναδάλ: "Φέντερερ και Ναδάλ ανακουφίστηκαν από την ήττα του Τζόκοβιτς"

Οι Ρότζερ Φέντερερ και Ραφαέλ Ναδάλ μετά τον τελικό του Roland Garros το 2011
Οι Ρότζερ Φέντερερ και Ραφαέλ Ναδάλ μετά τον τελικό του Roland Garros το 2011 @ 2011 LIONEL CIRONNEAU / ASSOCIATED PRESS

Ο θείος και επί χρόνια προπονητής του Ράφα Ναδάλ, Τόνι, πιστεύει πως η ήττα του Τζόκοβιτς από τον Μεντβέντεφ στον μεγάλο τελικό της Νέας Υόρκης, θα δώσει ώθηση στους Ράφα Ναδάλ και Ρότζερ Φέντερερ.

Ο θείος και επί χρόνια προπονητής του Ράφα Ναδάλ, Τόνι, μίλησε στην El Pais με αφορμή το συναρπαστικό US Open των δυο προηγούμενων εβδομάδων.

Ο Ισπανός κόουτς του Φίλιξ Οζέρ Αλιασίμ, πιστεύει πως η ήττα του Τζόκοβιτς από τον Μεντβέντεφ στον μεγάλο τελικό της Νέας Υόρκης, θα δώσει ώθηση στους Ράφα Ναδάλ και Ρότζερ Φέντερερ, ενόψει της νέας σεζόν.

Αναλυτικά όσα είπε:

"Πιστεύω πως μόλις τελείωσε ο τελικός του Τζόκοβιτς με τον Μεντβέντεφ στη Νέα Υόρκη, τόσο ο Ράφα, όσο και ο Ρότζερ, ξεφύσησαν από ανακούφιση.

Νομίζω πως πλέον αισθάνονται πιο δυνατοί για να συνεχίσουν τη μάχη στη νέα σεζόν. Ο Νόβακ γνώρισε μια πολύ πικρή ήττα, που θα τον πόνεσε πάρα πολύ, αλλά έχω την αίσθηση ότι δεν θα αργήσει να σηκώσει το κεφάλι και να μπει δυνατός στο 2022.

Ο Ναδάλ και ο Φέντερερ θα ξεκουραστούν και θα γυρίσουν ανανεωμένοι, μιας και ξέρουν ότι δεν έμειναν πίσω στη μάχη των περισσότερων Grand Slam τίτλων".

Πηγή: Tennis24.gr

TAGS US OPEN ΝΟΒΑΚ ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ ΝΑΔΑΛ ΡΟΤΖΕΡ ΦΕΝΤΕΡΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ