WIMBLEDON

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας στο Wimbledon: Ρίχνονται στη μάχη Ναδάλ και Κύργιος με φόντο τα ημιτελικά

Ο Νικ Κύργιος κόντρα στον Στέφανο Τσιτσιπά στο Wimbledon
Ο Νικ Κύργιος κόντρα στον Στέφανο Τσιτσιπά στο Wimbledon © 2022 KIRSTY WIGGLESWORTH / AP IMAGES

Δείτε αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα για τη 10η ημέρα στο Wimbledon, με τους Ράφαελ Ναδάλ και Νυκ Κύργιο να ρίχνονται στη μάχη για τα ημιτελικά του τουρνουά. Τηλεοπτική κάλυψη των αγώνων από τα κανάλια Novasports.

Το δεύτερο πιάτο των προημιτελικών του φετινού Wimbledon Championships θα σερβιριστεί την Τετάρτη (6/7) στο All England Club, με τον Νο2 του ταμπλό και κάτοχο 22 Grand Slam τίτλων, Ράφαελ Ναδάλ (Νο4) να ρίχνεται στη μάχη.

Ο 36χρονος Ισπανός, που είναι με διαφορά το πρόσωπο της χρονιάς στο ανδρικό Tour, θα διεκδικήσει την 3η σερί πρόκρισή του σε ημιτελικό Major διοργάνωσης μέσα στο 2022, αντιμετωπίζοντας τον άνθρωπο που του στέρησε τον τίτλο στο Indian Wells Masters, πριν λίγους μήνες.

Περίπου στις 17:00, στο Center Court, Ναδάλ και Φριτς θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους, σε ένα διαφαινόμενο, σπουδαίο ντέρμπι, αν κρίνει κανείς από τη μέχρι τώρα παρουσία των δυο στο Λονδίνο.

Ο μεν Ράφα, όσο περνάνε οι μέρες, γίνεται ολοένα και καλύτερος κι έχει φτάσει σε εξαιρετικό επίπεδο το παιχνίδι του στο γρασίδι, ο δε Αμερικανός, δεν έχει χάσει ακόμη set στο Wimbledon και μετράει συνολικά, οκτώ σερί νίκες στη grass court season!

Νωρίτερα, στις 15:30, στο Center Court θα διεξαχθεί το γυναικείο ντέρμπι της ημέρας, ανάμεσα στην πρωταθλήτρια του 2019, Σιμόνα Χάλεπ και τη Νο20 του φετινού ταμπλό, Αμάντα Ανισίμοβα.

Στο Court 1, τον χορό των αναμετρήσεων θα ανοίξει ο έτερος γυναικείος προημιτελικός. Στις 15:00, η Νο17 του ταμπλό, Έλενα Ριμπάκινα, θα κοντραριστεί με την Αυστραλή, Άιλα Τομλιάνοβιτς.

Αμέσως μετά και περίπου στις 17:00, ο 26χρονος Ελληνοαυστραλός, Νικ Κύργιος (Νο40), θα ριχτεί στον 2ο προημιτελικό της καριέρας του στο Wimbledon, αντιμετωπίζοντας τον Χιλιανό, Κριστιάν Γκαρίν.

Το πρόγραμμα της Τετάρτης (06/07)

  • 15:00 Άιλα Τομλιάνοβιτς. - Έλενα Ριμπάκινα / Novasports 2HD
  • 15:30 Σιμόνα Χάλεπ - Αμάντα Ανισίμοβα / Novasports Prime
  • 17:00 Κριστιάν Γκαρίν - Νικ Κύργιος / Novasports 2HD
  • 17:30 Τέιλορ Φριτς - Ράφα Ναδάλ / Novasports Prime

Πηγή: Tennis24

TAGS WIMBLEDON ATP ΝΙΚ ΚΥΡΓΙΟΣ ΡΑΦΑ ΝΑΔΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ