WIMBLEDON

Το τηλεοπτικό πρόγραμμα της ημέρας στο Wimbledon: Ναδάλ και Κύργιος κυνηγούν το εισιτήριο για τα προημιτελικά

Ο Ράφα Ναδάλ σε αναμέτρησή του στο Wimbledon απέναντι στον Λορέντσο Σονέγκο | 2 Ιουλίου 2022
Ο Ράφα Ναδάλ σε αναμέτρησή του στο Wimbledon απέναντι στον Λορέντσο Σονέγκο | 2 Ιουλίου 2022 @2022 ALASTAIR GRANT/AP IMAGES

Δείτε αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα για την όγδοη ημέρα στο Wimbledon, με τις αναμετρήσεις ανάμεσα σε Ναδάλ - Φαν ντε Ζάντσχουλπ και Κύργιο - Νακασίμα να ξεχωρίζουν. Τηλεοπτική κάλυψη των αγώνων από τα κανάλια Novasports.

Η παρουσία του Ράφα Ναδάλ, ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Δευτέρας (4/7) στο Λονδίνο, με τον Ισπανό να διεκδικεί την 9η πρόκριση της καριέρας του στα προημιτελικά του Βρετανικού Major, αντιμετωπίζοντας τον Ολλανδό και Νο21 του ταμπλό, Μπόουτικ Φαν ντε Ζάντσχουλπ, στο κεντρικό court του All England Club.

Ο κάτοχος 22 Grand Slam τίτλων και Νο 4 της παγκόσμιας κατάταξης θα ριχτεί στη μάχη περίπου στις 20:00, στο τελευταίο χρονικά ματς της ημέρας, όπου οι σημαντικότερες αναμετρήσεις θα καλυφθούν τηλεοπτικά στη χώρα μας από τα κανάλια Novasports.

Νωρίτερα, στο ίδιο court, ο Νικ Κύργιος, Νο 40 του ράνκινγκ, θα ανοίξει τον χορό των αναμετρήσεων στις 15:30, αντιμετωπίζοντας τον 20χρονο Αμερικανό, Μπράντον Νακασίμα, ο οποίος διανύει εξαιρετική grass court season.

Στις 18:00 θα διεξαχθεί το μεγάλο ντέρμπι του γυναικείου ταμπλό, ανάμεσα στη Νο4, Πάουλα Μπαντόσα και την πρωταθλήτρια του 2019 στο Λονδίνο, Σιμόνα Χάλεπ.

Στο Court 1 θα αγωνιστεί ο πιθανός αντίπαλος του Ράφα Ναδάλ στους "8", Τέιλορ Φριτς (Νο 14) κόντρα στον πρωτάρη σε 4ο γύρο Major τουρνουά, Τζέισον Κούμπλερ.

Το πρόγραμμα της Δευτέρας (04/07):

Centre Court (Έναρξη πρώτου αγώνα στις 15:30)

1) Brandon Nakashima v. Nick Kyrgios

2) Paula Badosa v. Simona Halep

3) Botic Van De Zantschulp v. Rafael Nadal

Court 1 (Έναρξη πρώτου αγώνα στις 15:00)

1) Elena Rybakina v. Petra Martic

2) Jayson Kubler v. Taylor Fritz

3) Amanda Anisimova v. Harmony Tan

Court 2 (Έναρξη πρώτου αγώνα στις 13:00)

1) Cristian Garin v. Alex De Minaur

2) Alize Cornet v. Ajla Tomljanovic

Πηγή: Tennis24

TAGS WIMBLEDON ΝΑΔΑΛ ΝΙΚ ΚΥΡΓΙΟΣ ATP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ