LAVER CUP

Το πρόγραμμα της Κυριακής στο Laver Cup: Στις 17:30 ο αγώνας του Τσιτσιπά με τον Τιάφο

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κατά τη διάρκεια του Laver Cup
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κατά τη διάρκεια του Laver Cup © 2022 KIN CHEUNG / AP IMAGES

Με τέσσερις αναμετρήσεις θα ολοκληρωθεί την Κυριακή (25/9) το Laver Cup στον Λονδίνο, με τον Στέφανο Τσιτσιπά να αντιμετωπίζει τον Φράνσις Τιάφο στις 17:30.

Η 3η και τελευταία ημέρα του Laver Cup στο Λονδίνο περιλαμβάνει τέσσερις αναμετρήσεις, με το πρόγραμμα να ανοίγει το διπλό (14:00) με τους Ματεό Μπερετίνι και Άντι Μάρεϊ να αντιμετωπίζουν τους Φελίξ Οζέρ Αλιασίμ και Τζακ Σοκ.

Θα ακολουθήσει η αναμέτρηση του Νόβακ Τζόκοβιτς με τον Φελίξ Οζέρ Αλιασίμ, ενώ στη συνέχεια θα παίξουν ο Στέφανος Τσιτσιπάς κόντρα στον Φράνσις Τιάφο, με τον Έλληνα τενίστα να μετράει δύο ήττες από τον Αμερικανό στις τελευταίες τρεις αναμετρήσεις τους.

Στο τελευταίο παιχνίδι της ημέρας ο Κάσπερ Ρουντ, ο οποίος άνοιξε την αυλαία την Παρασκευή (23/9) για την ομάδα της Ευρώπης, θα παίξει κόντρα στον Τέιλορ Φριτς, στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι.

Θυμίζουμε ότι την τελευταία ημέρα η νίκη μετράει για 3 βαθμούς κάτι που σημαίνει ότι η Team Europe απέχει δύο νίκες από την 5η σερί νίκη της απέναντι στην Team World, καθώς προηγείται με 8-4.

Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει περίπτωση να μην δούμε τον Στέφανο Τσιτσιπά να αγωνίζεται, αλλά από την άλλη υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να σφραγίσει τη νίκη της ομάδα της Ευρώπης με την προϋπόθεση ότι η Team Europe θα έχει κερδίσει είτε στο διπλό, είτε στο μονό, στις δύο πρώτες αναμετρήσεις της ημέρας.

Το πρόγραμμα της Κυριακής (Eurosport)

  • 14:00 Μπερετίνι/Μάρεϊ – Αλιασίμ/Σοκ
  • 15:30 Νόβακ Τζόκοβιτς – Φελίξ Οζέρ Αλιασίμ
  • 17:30 Στέφανος Τσιτσιπάς – Φράνσις Τιάφο
  • 19:30 Κάσπερ Ρουντ – Τέιλορ Φριτς

Πηγή: Tennis24

TAGS LAVER CUP ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ ΝΟΒΑΚ ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ