WIMBLEDON

Το πρόγραμμα της ημέρας στο Wimbledon: Ξεχωρίζει η μάχη της Ριμπάκινα με τη Χάλεπ

Η Σιμόνα Χάλεπ πανηγυρίζει τη νίκη της επί της Αμάντα Ανισίμοβα
Η Σιμόνα Χάλεπ πανηγυρίζει τη νίκη της επί της Αμάντα Ανισίμοβα 2022 AP PHOTO/KIRSTY WIGGLESWORTH

Με τους δύο ημιτελικούς στο μονό των γυναικών συνεχίζεται η δράση στο Wimbledon. Ονς Ζαμπέ - Τατιάνα Μαρία ο πρώτος ημιτελικός, Έλενα Ριμπάκινα - Σιμόνα Χάλεπ η δεύτερη μάχη. Τηλεοπτικά οι δύο αγώνες από το Novasports Prime.

Οι δυο γυναικείοι ημιτελικοί ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα της Πέμπτης (7/7) στο All England Club. Ματς με δυνατά φαβορί και υπολογίσιμα αουτσάιντερ, είναι προγραμματισμένα στο Centre Court του Wimbledon, με τη Νο3 του ταμπλό, Ονς Ζαμπέρ, να ανοίγει την ημέρα στις 15:30, αντιμετωπίζοντας τη μεγάλη έκπληξη του τουρνουά και Νο103 της παγκόσμιας κατάταξης, Τατιάνα Μαρία.

Ζαμπέ και Μαρία θα τεθούν αντιμέτωπες για 4η φορά στο Tour, με την 27χρονη Τυνήσια να έχει υπέρ της την παράδοση στο 2-1. Βέβαια, αυτήν θα είναι η 1η τους συνάντηση στο γρασίδι.

Αμέσως μετά και περίπου στις 17:30, θα διεξαχθεί ο 2ος ημιτελικός, ανάμεσα στην πρωταθλήτρια του 2019 στο Λονδίνο και πρώην Νο1 τενίστρια του κόσμου, Σιμόνα Χάλεπ και τη Νο17 του ταμπλό, Έλενα Ριμπάκινα. Για 4η φορά θα αναμετρηθούν οι δυο αθλήτριες, με τη Ρουμάνα να μετράει δυο νίκες. Τηλεοπτικά οι δύο αγώνες θα καλυφθούν από το Novasports Prime.

Το πρόγραμμα της Πέμπτης (07/07):

Centre Court (Έναρξη πρώτου αγώνα στις 15:30)
1) Ons Jabeur [3] v. Tatjana Maria
2) Elena Rybakina [17] v. Simona Halep [16]

Πηγή: Tennis24

TAGS WIMBLEDON
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ