WIMBLEDON

Το πρόγραμμα της ημέρας στο Wimbledon: Τζόκοβιτς και Σίνερ για το εισιτήριο του ημιτελικού

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς στο Wimbledon
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς στο Wimbledon © 2022 KIRSTY WIGGLESWORTH / AP IMAGES

Δείτε αναλυτικά το τηλεοπτικό πρόγραμμα για την ένατη ημέρα στο Wimbledon, με την αναμέτρηση ανάμεσα σε Τζόκοβιτς και Σίνερ να ξεχωρίζει. Τηλεοπτική κάλυψη των αγώνων από τα κανάλια Novasports.

Το μεγάλο ντέρμπι του Νόβακ Τζόκοβιτς (Νο3) με τον Γιάνικ Σίνερ (Νο13) ξεχωρίζει από την 9η ημέρα αγώνων στο Wimbledon Championships.

Την Τρίτη (5/7) θα διεξαχθούν οι πρώτοι προημιτελικοί του τουρνουά, σε ανδρικό και γυναικείο ταμπλό, με τους διοργανωτές να τοποθετούν τη ματσάρα του υπερασπιστή του τίτλου και Νο1 του ταμπλό, με τον εξαιρετικό 20χρονο, στο κεντρικό court, στο 1ο χρονικά ματς της ημέρας.

Στις 15:30 θα ριχτούν στη μάχη Τζόκοβιτς και Σίνερ, στη 2η ever συνάντησή τους στο Tour. Πέρυσι, στο χώμα της Ρώμης ο Σέρβος είχε επικρατήσει του Ιταλού στα δυο sets.

Αμέσως μετά τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, θα μπει στο κεντρικό court η Νο3 του γυναικείου ταμπλό, Ονς Ζαμπέρ, που θα αντιμετωπίσει περίπου στις 18:00, την Τσέχα και Νο66 τενίστρια του κόσμου, Μαρί Μπόσκοβα.

Στο Court 1, στις 15:00 θα διεξαχθεί ο "εμφύλιος" προημιτελικός των δυο Γερμανίδων. Η Τατιάνα Μαρία (Νο103) θα αντιμετωπίσει την Ζουλ Νιεμέιερ (Νο97), πριν ο "γηπεδούχος" και Νο9 του ανδρικού ταμπλό, Κάμερον Νόρι, θα κοντράρει τον Νταβίντ Γκοφάν (Νο58), στις 17:00, στο 2ο προημιτελικό του πάνω μέρους του ταμπλό.

Το πρόγραμμα της Τρίτης (05/07)

  • 15:00 Τατιάνα Μαρία - Ζουλ Νιεμέιερ / Novasports 2HD
  • 15:30 Νόβακ Τζόκοβιτς - Γιάνικ Σίνερ / Novasports Prime
  • 17:00 Νταβίντ Γκοφάν - Κάμερον Νόρι / Novasports 2HD
  • 18:00 Μαρί Μπόσκοβα - Ονς Ζαμπέρ / Novasports Prime

Πηγή: Tennis24

TAGS WIMBLEDON ATP ΝΟΒΑΚ ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ