ΤΕΝΙΣ

Το "οικογενειακό δράμα" του Ζιλ Σιμόν

Ο Ζιλ Σιμόν με τα χρώματα της Γαλλίας στο ATP Cup του Μπρίσμπεϊν
Ο Ζιλ Σιμόν στο ATP Cup AP PHOTO/TERTIUS PICKARD

Ο Ζιλ Σιμόν παραδέχθηκε ότι δεν μπορεί να ανταγωνιστεί τη δημοτικότητα των Φέντερερ και Ναδάλ, ούτε μέσα στο στενό οικογενειακό του περιβάλλον.

Όπως και η συντριπτική πλειοψηφία των συναδέλφων του, ίσως με εξαίρεση τον Νόβακ Τζόκοβιτς, ο Σιμόν ζει στη σκιά των δύο κορυφαίων τενιστών στην ιστορία του αθλήματος, τα τελευταία 15 χρόνια.

Ο 35χρονος, πλέον, Γάλλος πρώην Νο6 της παγκόσμιας κάταταξης, μίλησε για το "οικογενειακό δράμα" που ζει αφού τόσο τα παιδιά του όσο και η γυναίκα του, είναι φανατικοί υποστηρικτές των Φέντερερ, Ναδάλ.

"Η σύζυγός μου, ήταν πάντα φανατική θαυμάστρια του Ναδάλ και τα δύο παιδιά μας ήταν στο πλευρό της, υποστηρίζοντας τον Ράφα. Το 2017 ο Φέντερερ κέρδισε τον Ναδάλ στον τελικό του Australian Open μετά από 5 σετ. Ο μεγαλύτερος γιος μου, Τίμοθι, ήταν πολύ εκνευρισμένος γιατί τον είχαμε επηρεάσει θετικά προς τον Ναδάλ ενώ είδε ότι ο Φέντερερ ήταν καλύτερος παίκτης.

"Μετά από αυτό, ο Ρότζερ έγινε ο ήρωάς του και κανένας δεν πλησίαζε τον Φέντερερ, ούτε εγώ, ο πατέρας του. Όταν έπαιξα με τον Ρότζερ στη Βασιλεία, ο Τίμοθι μου είπε ότι υποστήριζε τον Ρότζερ. Έτσι είναι τα παιδιά και το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να τους χαμογελάς" είπε ο Σιμόν ο οποίος ολοκλήρωσε τη φετινή σεζόν στο Νο63 της ATP.

Πηγή: Tennis24

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ