ΤΕΝΙΣ

Το αυτόγραφο του Ναδάλ στον Κόρντα

Ο Ναδάλ και ο Κόρντα μετά τον αγώνα τους για το Roland Garros
AP PHOTO/ALESSANDRA TARANTINO

Ο Σεμπάστιαν Κόρντα ζήτησε... αυτόγραφο από τον Ράφαελ Ναδάλ μετά τον αγώνα τους, κι εκείνος δεν αρνήθηκε να του υπογράψει πάνω σε μια μπλούζα.

Ο Σεμπάστιαν Κόρντα ήταν από τους πρωταγωνιστές του φετινού Roland Garros. Πριν το Παριζιάνικο Grand Slam, δεν είχε καταφέρει να πετύχει νίκη σε επίπεδο ATP Tour όμως φεύγει από την Πόλη του Φωτός με τις καλύτερες προϋποθέσεις για την εξέλιξη της καριέρας του.

Ο 20χρονος Αμερικανός, γιος του πρώην Νο2 στον κόσμο και πρωταθλητή του Australian Open 1998, Πετρ Κορντα, πέτυχε έξι νίκες στο Γαλλικό Όπεν (3 στα προκριματικά και 3 στο κυρίως ταμπλό), πριν ηττηθεί με 6-1, 6-1, 6-2 από το ίνδαλμά του, Ράφαελ Ναδάλ στον 4ο γύρο της σπουδαίας διοργάνωσης.

Αμέσως μετά το ματς, ο Κόρντα ζήτησε αυτόγραφο από τον Θρυλικό Ισπανό και φυσικά ο Ράφα δεν του χάλασε το χατήρι.

"Έχει ζητήσει κάποιος αυτόγραφο μετά το τέλος ενός ματς; Η καλύτερη στιγμή της ζωής μου" έγραψε ο Κόρντα.

Λίγο αργότερα στη συνέντευξη Τύπου, είπε: "Ήταν σίγουρα το καλύτερο παιχνίδι της καριέρας μου. Ήταν σούπερ τέλειο. Μετά το ματς του ζήτησα ένα υπογεγγραμμένο μπλουζάκι. Δεν ξέρω αν έχει ζητήσει κάποιος αυτόγραφο μετά από ματς αλλά ήταν σίγουρα η πιο cool στιγμή της ζωής μου και δεν θα το ξεχάσω ποτέ"

Μετά την πορεία του έως τον 4ο γύρο του Roland Garros, ο Κόρντα θα ανέβει στο Νο132 της παγκόσμιας κατάταξης, από το Νο213 όπου ξεκίνησε το τουρνουά.

Πηγή: Tennis24

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ