ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ

Η ανάρτηση του Τσιτσιπά μετά τον αποκλεισμό από τον Κύργιο

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς 2022 ALBERTO PEZZALI/AP IMAGES

Μερικές ώρες μετά από τον αποκλεισμό του από τον τέταρτο γύρο του Wimbledon από τον Νικ Κύργιο ο Στέφανος Τσιτσιπάς έκανε μία αινιγματική ανάρτηση στο Instagram.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αποκλείστηκε από τον Νικ Κύργιο και ολοκλήρωσε το ταξίδι του στο φετινό Wimbledon. Ήταν ένα ματς επεισοδιακό με εντάσεις και αρκετή δόση ειρωνείας από τους δύο παίκτες, με τον Ελληνοαυστραλό να παίρνει τελικά την πρόκριση για τον τέταρτο γύρο του βρετανικού Grand Slam.

Μερικές ώρες μετά από τον αποκλεισμό του, ο Τσιτσιπάς "χτύπησε" στο Instagram με ένα αινιγματικό post που έγραφε: "Δώσε σε έναν άνθρωπο μία μάσκα και θα γίνει ο πραγματικός εαυτός του".

Σε δηλώσεις του ο Έλληνας πρωταθλητής μετά από το ματς στάθηκε στο "bullying" που κάνει ο Κύργιος στους αντιπάλους του και στο ψυχολογικό "παιχνίδι" που παίζει την ώρα του αγώνα, με τον ίδιο μάλιστα να προσπαθεί να τον χτυπήσει με το μπαλάκι την ώρα του παιχνιδιού προκειμένου να τον κάνει να σταματήσει.

Από την πλευρά του ο Κύργιος φάνηκε να μην έχει αποφασίσει για το αν αγαπά τον Τσιτσιπά ή αν δεν τον συμπαθεί καθώς αρχικά δήλωσε πως τον εκτιμά και τον αγαπά ενώ από την άλλη εξαπέλυσε επίθεση λέγοντας πως είναι soft και πως δεν τον συμπαθεί κανείς.

Το σήριαλ με τους δύο τενίστες απέκτησε λοιπόν ακόμα ένα επεισόδιο μετά από την ανάρτηση του Τσιτσιπά στα social media όπου έριξε αιχμές κατά του Κύργιου περί διπροσωπίας.

TAGS ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ WIMBLEDON ΝΙΚ ΚΥΡΓΙΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ