BET CORNER

Το 1.80 της Σάκκαρη, η εμπειρία της Πέτκοβιτς και το over

Maria Sakkari of Greece clenches her fist as she plays Czech Republic's Barbora Krejcikova during their semifinal match of the French Open tennis tournament at the Roland Garros stadium Thursday, June 10, 2021 in Paris. (AP Photo/Michel Euler)
Maria Sakkari of Greece clenches her fist as she plays Czech Republic's Barbora Krejcikova during their semifinal match of the French Open tennis tournament at the Roland Garros stadium Thursday, June 10, 2021 in Paris. (AP Photo/Michel Euler) ©2021 MICHEL EULER/ASSOCIATED PRESS

Η δεύτερη μέρα του κυρίως ταμπλό του Wimbledon σηκώνει πολλή στοιχηματική κουβέντα και έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Τέσσερις στοιχηματικές επιλογές από το γυναικείο ταμπλό από το 1.65 έως το 1.98.

Μαρία Σάκκαρη - Αράτσα Ρους (13:00): Η πρώτη μέρα του Wimbledon ταλαιπώρησε αρκετούς αθλητές. Βλέπετε η κακοκαιρία στο All England Club έβαλε εμπόδια, μετέφερε πολλά ματς για την επόμενη. Μέσα σ’ αυτά τα ματς και η αναμέτρηση της Μαρίας Σάκκαρη με την Αράτσα Ρους. Αναμέτρηση μεταξύ του Νο18 της παγκόσμιας κατάταξης κόντρα στο Νο84. Η 31χρονη Ολλανδή δεν έχει παρουσιάσει πολλά στα courts, το χόρτο του All England Club δεν της ταιριάζει, αφού είναι η επιφάνεια που αγωνίζεται λιγότερο όλα αυτά τα χρόνια (15-23 ρεκόρ) εν αντιθέσει με το χώμα.

Η Σάκκαρη προέρχεται από σούπερ πορεία στο Roland Garros που έφτασε μέχρι τα ημιτελικά, έχει διαύγεια στο παιχνίδι της, είναι δυναμική και μπορεί να ξεπεράσει με σχετική ευκολία το εμπόδιο. Δύο φορές έχουν τεθεί αντιμέτωπες και στις δύο επικράτησε η Ελληνίδα πρωταθλήτρια στα δύο σετ. Πιο πρόσφατη φέτος στο Μαϊάμι με 6-2, 6-3. Το under 19,5 games που κυκλοφορεί στο 1.80 στη Stoiximan κρίνεται αποδεκτό.

Αντρέα Πέτκοβιτς - Τζασμίν Παολίνι (15:45): Η παλιά καραβάνα (Πέτκοβιτς) κόντρα στη νέα γενιά. Τα χρόνια έχουν περάσει για την 34χρονη Γερμανίδα που πλέον βρίσκεται στο Νο130 της παγκόσμιας κατάταξης, αλλά το άθλημα δεν ξεχνιέται, αφού γίνεται λόγος για μια αθλήτρια που έχει φτάσει μέχρι το Νο9 της παγκόσμιας κατάταξης. Το χορτάρι της ταιριάζει περισσότερο από το χώμα, αφού έχει δυνατό σερβίς και έχει ένα αξιόλογο forehand. Η Παολίνι από την άλλη προσπαθεί τώρα να παίξει σε υψηλό επίπεδο και να αποκτήσει πρωταγωνιστικό ρόλο. Η απειρία της έχε φανεί μέσα στο Tour κόντρα σε πιο έμπειρες παίκτριες, όπως στον δεύτερο γύρο του Roland Garros που η Σάκκαρη την υπέταξε στα δύο σετ. Η Πέτκοβιτς προετοιμάστηκε για το Wimbledon, την ώρα που η Παολίνι έδωσε αγώνες σε χωμάτινο τουρνουά στην Κροατία. Η εμπειρία και ο δυναμισμός της Πέτκοβιτς οδηγούν στη νίκη της με -1,5 games χάντικαπ που εντοπίζεται στο 1.65 στη Stoiximan.

Ντάρια Κασάτκινα - Πατρίσια Μαρία Τιγκ (18:15): Η Κασάτκινα έχει χάσει τη φρεσκάδα του παρελθόντος και τον τσαμπουκά της, οι τραυματισμοί την έχουν αφήσει πίσω. Δεν παύει πάντως η Ρωσίδα να είναι μια υπολογίσιμη αθλήτρια, αρκετά δυναμική, που έχει ένα εξαιρετικό forehand, ενώ κινείται άψογα στους χώρους. Περίμενε πώς και πώς το Wimbledon, σε σύγκριση με άλλες αθλήτριες προετοιμάστηκε αρκετά στη συγκεκριμένη επιφάνεια και μπήκε στο λονδρέζικο Grand Slam με ρεκόρ 6-2.

Η παράδοση είναι με το μέρος της Τιγκ, η οποία είχε επικρατήσει στο χωμάτινο τουρνουά της Μαδρίτης πριν πέντε χρόνια με σκορ 6-3, 4-6, 6-2 στον πρώτο γύρο. Αναμέτρηση μεταξύ του Νο35 και του Νο63. Στα μάτια μου όμως η Κασάτκινα είναι πιο υψηλής κλάσης αθλήτρια, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε πως έχει career high το Νο10. Η φόρμα και το μομέντουμ δείχνουν προς τη Ρωσίδα πλευρά, δείχνει κατάλληλα προετοιμασμένη, ενώ τα δυνατά χτυπήματά της ταιριάζουν σ’ αυτή την επιφάνεια. Αξίζει το ρίσκο στη νίκη της Κασάτκινα με -6,5 games χάντικαπ που κυκλοφορεί στο 1.98 στη Stoiximan.

Αλεξάντρα Σάσνοβιτς - Σερίνα Γουίλιαμς (19:00): Ύπουλη δοκιμασία για την θρυλική Σερίνα Γουίλιαμς. Δεν έχει αντιμετωπίσει στο παρελθόν τη Σάσνοβιτς, ωστόσο η Λευκορωσίδα είναι μια παίκτρια που μπορεί να γίνει πολύ… ενοχλητική. Κινείται πάρα πολύ στους χώρους, διαθέτει πλουραλισμό στα χτυπήματα και τα παιχνίδι που έχουν γρήγορο τέμπο τής ταιριάζουν. Βρίσκεται στο Νο100, αλλά έχει φτάσει μέχρι το Νο30, ενώ το 2018 έφτασε μέχρι τη φάση των 16 του Wimbledon.

Η Σερίνα Γουίλιαμς λατρεύει το Grand Slam του Λονδίνου, προτίμησε πάντως να μην συμμετάσχει σε κάποιο τουρνουά, ενώ και στο Roland Garros δεν έδειξε στα καλύτερα της που έμεινε εκτός από τους 16 κόντρα στη Ριμπάκινα. Η Αμερικανίδα έχει την τάση να μπαίνει αργά και με χαμηλό ρυθμό χωρίς να… σκοτώνει την αντίπαλο στους πρώτους γύρους στα μεγάλα τουρνουά, η Σάσνοβιτς είναι δυσκολοκατάβλητη παίκτρια και ψάχνει καιρό μια μεγάλη νίκη ώστε να επιστρέψει στο άθλημα, αφού οι τραυματισμοί την έχουν αφήσει πίσω. Στο 1.80 κυκλοφορεί στη Stoiximan το over 18,5 games, αξίζει την προσοχή.

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

TAGS BET CORNER
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ