ΤΕΝΙΣ

Τιμ: "Θέλω να κερδίσω τον Ναδάλ στο Roland Garros"

Ο Τιμ δίπλα στον Ναδάλ
Ο Τιμ δίπλα στον Ναδάλ Ⓒ 2020 ANDY BROWNBIL / ASSOCIATED PRESS

Ο Ντόμινικ Τιμ μίλησε για τον μεγάλο του στόχο, που δεν είναι άλλος από το να κερδίσει τον Ράφα Ναδάλ στο Roland Garros.

Ο πρωταθλητής του US Open Ντομινίκ Τιμ επιθυμεί να κάνει το βήμα παραπάνω φέτος και να κερδίσει τον Ραφαέλ Ναδάλ στο Roland Garros. Ο Αυστριακός έχει ηττηθεί σε δύο τελικούς στο Παρίσι από τον Ισπανό θρύλο (το 2018 και το 2019), ενώ στις τέσσερις συνολικά αναμετρήσεις τους στο συγκεκριμένο τουρνουά έχει καταφέρει να κερδίσει μόλις ένα σετ.

Ο Νο3 της παγκόσμιας κατάταξης επιδοκίμασε τον Ναδάλ για τα κατορθώματα του στο Roland Garros και υπενθύμισε ότι έχει χάσει μόνο δύο αγώνες σε 16 χρόνια, ένα από τα μεγαλύτερα επιτεύγματα στην ιστορία της αντισφαίρισης. Τον περασμένο Οκτώβριο, ο Ράφα κέρδισε το 13ο του τρόπαιο χωρίς να χάσει σετ, ενώ ο Ντομινίκ ηττήθηκε στα προημιτελικά της διοργάνωσης από τον Ντιέγκο Σβάρτσμαν μετά από μια συγκλονιστική μάχη που διήρκεσε πέντε ώρες.

"Το Roland Garros είναι το τουρνουά του Ραφαέλ Ναδάλ. Ποτέ δεν έχω καταφέρει να τον νικήσω εκεί. Σε άλλα τουρνουά έχω περισσότερη αυτοπεποίθηση απέναντι του, όμως στο Philippe-Chatrier είναι ακόμη σκληρότερος αντίπαλος. Έχει ηττηθεί μόνο δύο φορές σε 16 χρόνια στο Παρίσι. Αυτό είναι τρελό. Ο Ράφα θα είναι το φαβορί για την κατάκτηση του Γαλλικού Όπεν τα επόμενα ένα ή δύο χρόνια, αλλά θα προσπαθήσω να τον νικήσω τη φετινή σεζόν", δήλωσε ο Αυστριακός.

Πηγή: Tennis24

ⓒ 2020 Andy Brownbil / Associated Press

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ