ΡΟΤΖΕΡ ΦΕΝΤΕΡΕΡ

Τιάφο: "Να ζητήσω συγγνώμη από τον Φέντερερ; Όχι..."

Τιάφο: "Να ζητήσω συγγνώμη από τον Φέντερερ; Όχι..."
AP PHOTO/KIN CHEUNG

Κόντρα στην έντονη κριτική που δέχθηκε για τη συμπεριφορά του στον τελευταίο αγώνα του Ρότζερ Φέντερερ, ο Φράνσις Τιάφο δεν αισθάνθηκε την ανάγκη ν' απολογηθεί. Αντιθέτως ενεργοποίησε το χιούμορ του.

Ο Φράνσις Τιάφο ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής για την Team World στο Laver Cup, καθώς οι ¨εμφανίσεις του αποδείχθηκαν καθοριστικές για τη συνολική επικράτηση της ομάδας του Τζον ΜακΕνρό. Ο Αμερικανός μάλιστα σημείωσε τη νίκη με την οποία η Team World σφράγισε τον "παρθενικό" της τίτλο στη διοργάνωση.

Παρόλα αυτά ο Τιάφο δέχθηκε έντονη κριτική τόσο για τη νίκη στο διπλό, στο οποίο μαζί με τον Τζακ Σοκ επικράτησαν των Φέντερερ και Ναδάλ στο ιστορικό παιχνίδι της Παρασκευής, το οποίο ήταν και το τελευταίο στην καριέρα του Ελβετού. Μάλιστα σε ένα σημείο του αγώνα σε μια προσπάθεια προσέγγισης στο φιλέ ο Αμερικανός βρήκε με την μπάλα τον Φέντερερ στο χέρι με αποτέλεσμα το κοινό του Λονδίνου να τον αποδοκιμάσει.

Ο Τιάφο πάντως δεν έδειξε να έχει κάποιο συναίσθημα ενοχής για τη νίκη στο διπλό της Παρασκευής, ενώ με χιουμοριστική διάθεση τόνισε ότι δεν θα ζητούσε ποτέ συγγνώμη από τον Ελβετό. "Δεν πρόκειται να ζητήσω συγγνώμη. Πρέπει να ζητήσει αυτός πρώτα για τα 24 χρόνια που έχει κερδίσει τους πάντες", δήλωσε με χαμόγελο.

"Δεν νομίζω ότι πρέπει να απολογηθώ που κέρδισα τον Φέντερερ. Θέλω να τον δω να του μιλήσω, αλλά όχι να του ζητήσω συγγνώμη. Απλά θα του πω ένα μεγάλο ευχαριστώ που μου επέτρεψε να ζήσω αυτό το μεγάλο και ιστορικό γεγονός, αλλά και να τον ευχαριστήσω για όσα έκανε στο παιχνίδι.

Χαίρομαι που τον γνωρίζω, χαίρομαι που είμαστε φίλοι και συνάδελφοι και του εύχομαι τα καλύτερα για το μέλλον, αλλά όχι δεν θα ζητήσω συγγνώμη", συμπλήρωσε με μεγάλη δόση χιούμορ, αλλά και σεβασμό ο Αμερικανός τενίστας.

Πηγή: Tennis24

TAGS ΡΟΤΖΕΡ ΦΕΝΤΕΡΕΡ LAVER CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ