ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ

Θετικός στον κορονοϊό ο Ντανίλ Μεντβέντεφ

Ο Ντανίλ Μεντβέντεφ
Ο Ντανίλ Μεντβέντεφ © 2021 ANDY BROWNBILL/ASSOCIATED PRESS

Θετικός στον κορονοϊό βρέθηκε ο Ντανίλ Μεντβέντεφ, μετά από τεστ που υποβλήθηκε την Δευτέρα 12 Απριλίου και αυτομάτως τέθηκε εκτός Monte Carlo Masters.

Ο κορονοϊός δεν λέει να αφήσει σε ησυχία παίκτες, ομάδες και γενικά τον αθλητικό χώρο.

Ο Ντανίλ Μεντβέντεφ, μετά από τεστ που υποβλήθηκε την Δευτέρα 12 Απριλίου, βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό και αυτομάτως τέθηκε εκτός Monte Carlo Masters.

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της ΑΤΡ, ο Ρώσος τενίστας είναι ασυμπτωματικός, ενώ έχει τεθεί σε καραντινά υπό την επίβλεψη των γιατρών του τουρνουά.

"Είναι μεγάλη απογοήτευση, το γεγονός ότι δεν θα παίξω στο Μόντε Κάρλο φέτος. Τώρα όμως, πρέπει να συγκεντρωθώ στην αποθεραπεία μου και να κοιτάξω να επιστρέψω στο Tour όσο πιο σύντομα γίνεται, όντας απόλυτα υγιής", είπε ο Νο2 τενίστας του κόσμου με αφορμή την αναπάντεχη εξέλιξη.

Πλέον, το μεγάλο ερώτημα είναι αν θα επηρεαστεί η κανονική ροή του Monte Carlo Masters, μιας και ο Μεντβέντεφ μέχρι το απόγευμα της Δευτέρας προπονούνταν κανονικά στα courts της διοργάνωσης.

Μάλιστα, έκανε προπόνηση και με το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου στο Μονακό, Ράφα Ναδάλ.

Θα τεθούν σε καραντίνα όλοι όσοι ήταν επαφές του τις προηγούμενες ώρες ; Θα ακυρωθούν όλοι οι αγώνες της ημέρας ; Θα πάρει παράταση η εξέλιξη του θεσμού ; Μείζονα ερωτήματα που μάλλον ταλανίζουν τους διοργανωτές αυτή την ώρα.

Πάντως, τη θέση του Μεντβέντεφ στο κυρίως ταμπλό πήρε ο lucky loser Χουάν Ιγκνάσιο Λοντέρο, ο οποίος περνάει bye τον 1ο γύρο και θα παίξει με έναν εκ των Φίλιπ Κραϊνοβιτς και Νικολόζ Μπασιλασβίλι στον 2ο γύρο.

Πηγή: Tennis24

Photo Credits: © 2021 Andy Brownbill/Associated Press

TAGS ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ