ATP FINALS

ATP Finals 2021: Η νέα διοργάνωση στο Τορίνο

Μεντβέντεβ και Τιμ κρατούν τα τρόπαιά τους στον τελικό του ATP Finals στο Λονδίνο στις 22 Νοεμβρίου του 2020.
Μεντβέντεβ και Τιμ στον τελικό του ATP Finals AP PHOTO/FRANK AUGSTEIN

Μετά από 12 χρόνια καθόλα επιτυχημένης φιλοξενίας του Nitto ATP Finals στο Λονδίνο, η διοργάνωση μεταφέρεται στο Τορίνο με την ιταλική πόλη να καλείται να δικαιώσει τις πολύ υψηλές προσδοκίες που έχουν δημιουργηθεί.

Από το Λονδίνο στο Τορίνο. Το Νitto ATP Finals αλλάζει στέγη και μετά 12 χρόνια (η μακροβιότερη παρουσία σε μία πόλη) στο Λονδίνο μεταφέρεται στον ιταλικό Βορρά και το Τορίνο από το 2021 μέχρι (τουλάχιστον) το 2025!

Το Τορίνο γίνεται η 15η πόλη που θα φιλοξενήσει το ATP Finals και παίρνει σκυτάλη από την πιο επιτυχημένη πόλη στην ιστορία της φιλοξενίας των Finals, που ήταν αναμφισβήτητα το Λονδίνο!

Σε επίπεδο οργάνωσης, εγκαταστάσεων, marketing και σε πολλούς άλλους τομείς, το Λονδίνο και η Ο2 arena εκτόξευσαν τη διοργάνωση και της προσέθεσαν ακόμα περισσότερο πρεστίζ και κύρος και το Τορίνο θα έχει εξτρά πίεση ώστε να αποδείξει ότι η μετάβαση ήταν μια σωστή επιλογή!

Το πρώτο, λοιπόν, ATP Finals του Τορίνο θα διεξαχθεί από τις 14 ως τις 21 Νοεμβρίου στο Pala Alpitour Arena και, ελπίζουμε, η διοργάνωση να συνοδευτεί με παρουσία κόσμου σε αντίθεση με ό,τι, αναγκαστικά, είδαμε στο Λονδίνο φέτος.

Το Τορίνο κέρδισε την φιλοξενία των Finals μετά από "σκληρό" ανταγωνισμό μεταξύ 40(!) συνολικά πόλεων και φυσικά, ο "ισχυρός άνδρας" της ATP, Ιταλός Αντρέα Γκαουτέντσι, δεν μπορεί παρά να είναι ενθουσιασμένος!

"Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι το Τορίνο θα είναι ένας θεσπέσιος οικοδεσπότης για το ATP Finals! Το "ισχυρό χαρτί" της διοργάνωσης θα είναι η χρήση της τελευταίας λέξης της τεχνολογίας και η έμφαση που θα δοθεί στις ανάγκες του θεατή, ειδικά των πιο νεαρών ηλικιών. Περιμένουμε μια αγαστή συνεργασία πέντε ετών που θα συνεχίσει τον δρόμο που έδειξε το Λονδίνο" ανέφερε.

Πηγή: Tennis24

TAGS ATP FINALS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ