ΝΑΔΑΛ

Τέλος η σεζόν για τον Ράφα Ναδάλ

Ο Ράφα Ναδάλ στην αναμέτρηση κόντρα στον Λόιντ Χάρις
Ο Ράφα Ναδάλ στην αναμέτρηση κόντρα στον Λόιντ Χάρις © 2021 NICK WASS / AP IMAGES

Την απόσυρσή του από το US Open και την απόφασή του να μην αγωνιστεί για το υπόλοιπο της σεζόν ανακοίνωσε μέσω Twitter ο Ράφα Ναδάλ.

Χωρίς τον σπουδαίο Ισπανό τενίστα Ράφα Ναδάλ θα διεξαχθεί το US Open αλλά και η υπόλοιπη σεζόν στο Tour καθώς ο ίδιος ανακοίνωσε μέσω Twitter την απόφασή του να μην αγωνιστεί για το υπόλοιπο της χρονιάς. Ο τραυματισμός που αντιμετωπίζει στο πόδι του δεν ξεπεράστηκε και έτσι ένας από τους κορυφαίους τενίστες όλων των εποχών θα απουσιάσει για το υπόλοιπο της σεζόν.

Ο Ναδάλ δεν αγωνίστηκε στο Wmbledon και τους Ολυμπιακούς αγώνες, τουρνουά που συνήθως κατακτούσε και αποφάσισε μετά από συζητήσεις με την οικογένεια και την ομάδα του να μην συνεχίσει για το υπόλοιπο της σεζόν.

"Χρειάζομαι χρόνο να επανέλθω και να αλλάξω λίγο τη σειρά των πραγμάτων. Να δώσω χρόνο στο πόδι μου να γίνει καλά. Δεν είναι νέος τραυματισμός, τον έχω πολύ καιρό τώρα και δεν με αφήνει να αποδώσω όπως θα ήθελα", έγραψε χαρακτηριστικά ο Ναδάλ.

"Υπόσχομαι ότι θα δουλέψω σκληρά και θα προσπαθήσω να συνεχίσω να ευχαριστιέμαι το τένις για λίγο ακόμα. Μεγάλη αγκαλιά σε όλους", συμπλήρωσε ο Ισπανός.

TAGS ΝΑΔΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ