AUSTRALIAN OPEN

Τάιλι: “Υπήρξε ασυνεννοησία στο θέμα του Τζόκοβιτς”

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς σε αγώνα του στο U.S. Open
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς σε αγώνα του στο U.S. Open 2021 FRANK FRANKLIN II / AP PHOTO

Ο διευθυντής του Australian Open παραδέχτηκε ότι υπήρξε ασυνεννοησία στην υπόθεση του Νόβακ Τζόκοβιτς.

Θέση για την υπόθεση που απασχόλησε ολόκληρο τον κόσμο, 10 ημέρες πριν την έναρξη του Australian Open 2022, πήρε ο διευθυντής των αγώνων στη Μελβούρνη και CEO της Αυστραλιανής Ομοσπονδίας, Κρεγκ Τάιλι.

Ο έμπειρος παράγοντας παραδέχθηκε ότι δεν υπήρχε καλή επικοινωνία ανάμεσα στην ομοσπονδία και την ομοσπονδιακή Κυβέρνηση, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί αυτό το χάος και τελικά ο Τζόκοβιτς να απελαθεί από τη χώρα, αδυνατώντας να υπερασπιστεί τον τίτλο του στη Μελβούρνη.

“Ήταν μια πολύ δύσκολη κατάσταση. Είναι πολλά τα επίπεδα επικοινωνίας που οδήγησαν σε αυτό το αποτέλεσμα. Ξέραμε ότι θα είχαμε μια δύσκολη περίοδο και γι’ αυτό υπήρχε μεγάλη αντίφαση και πολυπλοκότητα με τις πληροφορίες που έβγαιναν προς τα έξω” είπε ο Τάιλι.

Παράλληλα, ο ισχυρός παράγοντας του Αυστραλέζικου τένις, είπε πως δεν πιστεύει ότι ο Τζόκοβιτς θα μηνύσει την ομοσπονδία της χώρας και πως παρά το ενδεχόμενο τριετούς αποκλεισμού από την Αυστραλία, του χρόνου θα αγωνιστεί στο πρώτο Grand Slam της σεζόν.

“Δεν πιστεύω ότι θα μας μηνύσει. Θα υπάρξουν πολλές αναφορές και πληροφορίες, όμως αυτή τη στιγμή είμαστε συγκεντρωμένοι στο τουρνουά και θέλουμε να ολοκληρώσουμε με τον καλύτερο τρόπο μια σπουδαία διοργάνωση.

Προφανώς και τέθηκε εκτός του φετινού τουρνουά, όμως πιστεύω πως η επιδίωξή του είναι να παίξει του χρόνου. Στο τέλος της ημέρας είναι το Νο1 του κόσμου και λατρεύει το Australian Open” είπε.

ΠΗΓΗ: Tennis24

TAGS AUSTRALIAN OPEN ΝΟΒΑΚ ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ