ΤΕΝΙΣ

Στόχος η πρόκριση χωρίς περιπέτειες για τον Τσιτσιπά

Greece's Stefanos Tsitsipas screams after scoring a point against Spain's Jaume Munar in the first round match of the French Open tennis tournament at the Roland Garros stadium in Paris, France, Tuesday, Sept. 29, 2020. (AP Photo/Christophe Ena)
Greece's Stefanos Tsitsipas screams after scoring a point against Spain's Jaume Munar in the first round match of the French Open tennis tournament at the Roland Garros stadium in Paris, France, Tuesday, Sept. 29, 2020. (AP Photo/Christophe Ena) AP

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ρίχνεται στην μάχη του δεύτερου γύρου του Ρολάν Γκαρός κόντρα σε έναν αντίπαλο με τον οποίο έχει εξαιρετική προϊστορία.

Μετά την τρομάρα που πέρασε κόντρα στον Χάουμε Μουνάρ στην πρεμιέρα του στο Ρολάν Γκαρός, το μόνο που χρειάζεται ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι μια ήρεμη πρόκριση στον 3ο γύρο!

Ο Έλληνας πρωταθλητής επέστρεψε για πρώτη φορά στην καριέρα του από το 0-2 στα σετ και αυτό σίγουρα του έχει δώσει τρομερή αυτοπεποίθηση ενόψει της αναμέτρησης κόντρα στον Πάμπλο Κουέβας (17:00 GR).

O Τσιτσιπάς έχει μόνο ευχάριστες αναμνήσεις να θυμάται από τους προηγούμενους αγώνες του κόντρα στον Ουρουγουανό έχοντας το απόλυτο των νικών με δύο νίκες στο χώμα και μια σε σκληρή επιφάνεια δίχως μάλιστα να έχει χάσει σετ.

Το Tennis24 έχει ετοιμάσει το πλήρες προφίλ του έμπειρου Κουέβας.

Από την άλλη, ο Νόβακ Τζόκοβιτς θέλει ακριβώς το ίδιο σενάριο με την πρεμιέρα του στο Ρολάν Γκαρός κόντρα στον Ίμερ.

Αυτή τη φορά θα αγωνιστεί κόντρα στον Ρικάρντας Μπεράνκις (15:00 GR) και δεν τίθεται ζήτημα του να διατηρήσει το φετινό αήττητο στα κορτ.

Ο αγώνας του Αντρέι Ρούμπλεφ, που χρειάστηκε πέντε σετ κόντρα στον Σαμ Κουέρι στην πρεμιέρα του, κόντρα στον Αλεχάντρο Νταβίντοβιτς-Φοκίνα είναι ένα ακόμη ενδιαφέρον ματς στο πρόγραμμα της Πέμπτης.

Στο γυναικείο ταμπλό, μετά τις περιπέτειες που πέρασε κόντρα στην Αιγύπτια Σέριφ στον πρώτο γύρο, η Καρολίνα Πλίσκοβα δοκιμάζεται κόντρα σε μια πρώην κάτοχο του τίτλου στο Παρίσι, την Γελένα Οσταπένκο, σε ένα πολύ ενδιαφέρον ματς (12:00 GR).

Oύτε και η Κβίτοβα θα έχει πολύ εύκολο έργο κόντρα στην εξαιρετική στο χώμα Ιταλίδα Τζασμίν Παολίνι σε παιχνίδι που ξεκινά επίσης στις δώδεκα.

Η αδερφή της Καρολίνα Πλίσκοβα, Κριστίνα, είναι το εμπόδιο της Γκαρμπίνιε Μουγκουρούθα (14:00 GR) που επίσης πέρασε τα πάνδεινα για να αποκλείσει την Ζίντανσεκ στον 1ο γύρο μετά από τρεις ώρες μάχης.

MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | OOP (-1h)

Πηγή: Tennis24

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ