ΝΟΒΑΚ ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ

Σρένταν Τζόκοβιτς: "Θεόσταλτος ο Νόβακ"

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς ποζάρει κρατώντας στα χέρια του το τρόπαιο του Australian Open
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς ποζάρει κρατώντας στα χέρια του το τρόπαιο του Australian Open @ 2021 HAMISH BLAIR / ASSOCIATED PRESS

Ο μπαμπάς του Νόβακ Τζόκοβιτς θεωρεί τον γιο του ένα "δώρο από τον Θεό" όχι μόνο στην οικογένειά του, αλλά και προς τη Σερβία και όσους τον αγαπούν.

Ο μπαμπάς του Νόβακ Τζόκοβιτς, Σρένταν Τζόκοβιτς, θεωρεί τον γιο του ένα "δώρο από τον Θεό" όχι μόνο στην οικογένειά του αλλά και προς τη Σερβία και όσους τον αγαπούν!

Είναι, αναμφισβήτητα, ένας εκ των πιο περήφανων μπαμπάδων στον κόσμο!

Ο Σρένταν Τζόκοβιτς, μπορεί να έχει προκαλέσει κατά καιρούς με τις υποτιμητικές δηλώσεις του ειδικά προς τον Ρότζερ Φέντερερ, ωστόσο, πρέπει να του πιστωθεί ότι έβαλε το λιθαράκι του στη δημιουργία ενός αδιανόητου υπερπρωταθλητή, που είναι φυσικά ο Νόλε!

"Το 97% των Σέρβων στηρίζει τον Νόβακ! Μία πολύ μικρή μειοψηφία τον θεωρεί "κοσμοπολίτη" γι' αυτό δεν τον συμπαθεί. Είναι το πιο περήφανο μέλος της Σερβικής κοινότητας! Μεγαλώσαμε τον Νόβακ μέσα σε φοβερές δυσκολίες, εν μέσω βομβαρδισμών στη χώρα μας. Στο τέλος, όλα ανταμείφθηκαν γιατί έγινε ένας δουλευταράς, γιατί είναι ένας πατριώτης εκπρόσωπος της Σερβίας, γιατί, για μένα είναι όχι μόνο ο καλύτερος τενίστας στον κόσμο, είναι ο καλύτερος αθλητής στον κόσμο"

Τη χειρότερη περίοδο της Σερβίας, τον έστειλε ο Θεός όχι μόνο σε μένα αλλά σε όλη τη χώρα. Νομίζω ότι η παρουσία του "επέκτεινε" την ηλικία του παππού του που, παρότι σοβαρά άρρωστος, έζησε πολλά χρόνια βλέποντας κάθε αγώνα του Νόβακ με μεγάλο άγχος"

Όλοι οι νορμάλ άνθρωποι τον αγαπούν. Γιατί νομίζετε ότι τον αγαπούν στην Κίνα; Εκεί, οι άνθρωποι δείχνουν πραγματικά την αγάπη τους σε αντίθεση με τη Δύση όπου νομίζουν ότι ο κόσμος τους ανήκει. Τα δυτικά μίντια κάνουν αναφορά μόνο στους Ναδάλ κα Φέντερερ. Δέκα χρόνια τώρα προσπαθούν με κάθε τρόπο να τον υποτιμήσουν. Δεν μπορούν να καταλάβουν ότι είναι ασταμάτητος. Σε ενάμιση χρόνο θα τους έχει περάσει όλους" ανέφερε ο Σρένταν.

Πηγή: Tennis24

2021 AP Photo/Hamish Blair

TAGS ΝΟΒΑΚ ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ