INDIAN WELLS

Σπουδαία νίκη για Μπράντι στην Οστράβα

Η Αμερικανίδα τενίστρια Τζένιφερ Μπράντι. (AP Photo/Alessandra Tarantino)
Η Αμερικανίδα τενίστρια Τζένιφερ Μπράντι. (AP Photo/Alessandra Tarantino) AP

Επιστροφή στη σκληρή επιφάνεια, επιστροφή στις σπουδαίες νίκες για την Τζένιφερ Μπράντι, η οποία απέκλεισε την εξαιρετική Ντιγιάνα Γιαστρέμσκα.

Η 25χρονη Αμερικανίδα, μετά την κακή παρένθεση του Roland Garros όπου και αποκλείστηκε στον 1ο γύρο από την τρομερή νεαρή Δανέζα Κλάρα Τόσον, επέστρεψε στα καλά αποτελέσματα με την επιστροφή της στην αγαπημένη της σκληρή επιφάνεια, στο indoor τουρνουά της Οστράβα.

Κόντρα στην εξαιρετική Ντιγιάνα Γιαστρέμσκα, η Μπράντι έκανε μια τρομερή ανατροπή κόντρα στην νεαρή Ουκρανή αποκλείοντας την με 3-6, 7-6(6), 6-1 και συνεχίζει τα εξαιρετικά αποτελέσματα που έχει φέτος καθώς, θυμίζουμε, κατέκτησε το Λέξιγκτον ενώ έφτασε μέχρι και τα ημιτελικά του US Open.

Επόμενη της αντίπαλος, θα είναι η Ντάρια Κασάτκινα που πέτυχε επίσης σπουδαία νίκη επί της Έλενα Ριμπάκινα στα τρία σετ, 6-2, 3-6, 6-3.

Θυμίζουμε ότι την Τετάρτη μπαίνει στο τουρνουά το Νο1 του ταμπλό, Ελίνα Σβιτολίνα κόντρα στην δική μας, Μαρία Σάκκαρη, σε ένα blockbuster ματς όπου η Ελληνίδα τενίστρια μπορεί να πραγματοποιήσει μια σπουδαία νίκη!

OSTRAVA OPEN DRAW | OOP (-1h)

Πηγή: Tennis24

TAGS INDIAN WELLS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ