ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ

Σάκκαρη: "Ξέρω να μάχομαι"

Η Μαρία Σάκκαρη πανηγυρίζει πόντο της κόντρα στη Ναόμι Οσάκα για τα προημιτελικά του Μαϊάμι OPEN
Η Μαρία Σάκκαρη πανηγυρίζει πόντο της κόντρα στη Ναόμι Οσάκα για τα προημιτελικά του Μαϊάμι OPEN 2021 LYNNE SLADKY / ASSOCIATED PRESS

Η Σάκκαρη χρειάστηκε 2 ώρες και 40 λεπτά για να ξεπεράσει το εμπόδιο της Πολόνα Χέρσογκ, επικρατώντας με 7-6(6), 3-6, 6-2 για τον 1ο γύρο του Italian Open. Αμέσως μετά, μίλησε στο Tennis Channel και τον Πρακάς Αμριτράι για το πώς βίωσε το ματς.

H Μαρία Σάκκαρη βρίσκεται στο 2ο γύρο του Italian Open, μετά την πολύ δύσκολη επικράτηση επί της Πολόνα Χέρσογκ τη Δευτέρα.

Το Νο19 της παγκόσμιας κατάταξης, χρειάστηκε 2 ώρες και 40 λεπτά για να ξεπεράσει το εμπόδιο της Σλοβάνας, επικρατώντας με 7-6(6), 3-6, 6-2 για τον 1ο γύρο της WTA 1000 διοργάνωσης. Αμέσως μετά, μίλησε στο Tennis Channel και τον Πρακάς Αμριτράι για το πώς βίωσε το ματς.

"Ξέρω να μάχομαι. Μερικές φορές έχω μόνο αυτό. Υπήρξαν στιγμές που δεν ήθελα να είμαι στο γήπεδο, δεν θα πω ψέματα. Πάλεψα, έπαιξα καλό τένις όποτε χρειαζόταν και τα κατάφερα. Υπήρξαν πολλά σκαμπανεβάσματα.

Έκανα πολλά λάθη. Έχανα πολλές μπάλες, κάτι που είναι ασυνήθιστο για μένα. Στο 3ο σετ αποφάσισα να κυνηγήσω όλες τις μπάλες κι αυτό με έκανε να αισθανθώ λίγο καλύτερα. Μπόρεσα να τελειώσω ευκολότερα τους πόντους.

Για τη Ρώμη και το Italian Open, η Σάκκαρη είπε: "Λατρεύω αυτό το μέρος. Δεν νομίζω να υπάρχει κάποιος που να μην αγαπάει αυτό το τουρνουά. Όλα είναι υπέροχα, η θέα τα πάντα. Έχω καλές αναμνήσεις εδώ. Μου αρέσει πολύ η διοργάνωση και ο κόσμος. Η επιφάνεια ταιριάζει πολύ στο παιχνίδι μου. Δεν έχω πολύ ελεύθερο χρόνο για να επισκεφτώ την πόλη. Ίσως αύριο που έχω ρεπό να κάνω μια βόλτα. Όταν ήμουν 14-15 έκανα πολλές προπονήσεις εδώ, οπότε ξέρω τη Ρώμη πολύ καλά".

Στο 2ο γύρο της χωμάτινης διοργάνωσης την Τετάρτη, η Μαρία θα αντιμετωπίσει την 17χρονη Αμερικανίδα, Κόρι Γκοφ, με την οποία έχουν συναντηθεί δύο φορές στο παρελθόν και η Ελληνίδα τενίστρια μετράει δύο νίκες, χωρίς να έχει παραχωρήσει σετ (Σινσινάτι 2020, Αμπού Ντάμπι 2021).

Πηγή: Tennis24

2021 Lynne Sladky / Associated Press

TAGS ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ WTA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ