ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ

Σάκκαρη: Απόψε στις 22:00 η μάχη με την Μπαντόσα με φόντο τα ημιτελικά του WTA Finals

Η Μαρία Σάκκαρη στη διάρκεια του Kremlin Cup
Η Μαρία Σάκκαρη στη διάρκεια του Kremlin Cup MIKE KIREEV/NURPHOTO VIA AFP

Απόψε στις 22:00 η Μαρία Σάκκαρη θα ριχτεί για 2η φορά στη μάχη των φετινών WTA Finals απέναντι στην Πάολα Μπαντόσα, με φόντο την πρωτιά του ομίλου και την πρόκριση στα ημιτελικά. Πρώτη φορά τίθενται αντιμέτωπες.

Η μεγάλη ώρα κοντοζυγώνει για τη Μαρία Σάκκαρη. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, Νο6 στην παγκόσμια κατάταξη, μετά το εντυπωσιακό της ντεμπούτο στη Γουαδαλαχάρα, όπου κέρδισε την Ίγκα Σφιόντεκ στην 1η αγωνιστική των ομίλων, θα παίξει απόψε στις 22:00 (COSMOTE SPORT 9 HD και LIVE από το SPORT24) κόντρα στην Πάολα Μπαντόσα (Νο10 στον κόσμο), με φόντο την πρωτιά του ομίλου.

Σε περίπτωση νίκης, η Σάκκαρη θα εξασφαλίσει την πρόκρισή της στην ημιτελική φάση του WTA Finals, ενώ κατά πάσα πιθανότητα θα "κλειδώσει" και την 1η θέση, που θα της δώσει πλεονέκτημα στην τελική 4αδα του τουρνουά.

Το παιχνίδι δεν θα είναι καθόλου εύκολο για την Μπαντόσα, καθώς η Ισπανίδα βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, έχοντας κερδίσει και αυτή την πρεμιέρα της στα WTA Finals, απέναντι στη Νο1 του ταμπλό, Αρίνα Σαμπαλένκα.

Η Σάκκαρη και η Μπαντόσα δεν έχουν τεθεί αντιμέτωπες στο παρελθόν, ενώ αμφότερες προέρχονται από φοβερές σεζόν. Και οι δυο, μπήκαν για πρώτη φορά στο Top10 μέσα στο 2021 και αποτελούν δυο από τα πρόσωπα της χρονιάς, με τις επιδόσεις που έχουν πιάσει.

Εξάλλου, στο ματς που έχει προγραμματιστεί για τις 03:00, η Αρίνα Σαμπαλένκα θα αντιμετωπίσει την Ίγκα Σφιόντεκ.

TAGS ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ WTA FINALS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ